Maradona a fost îngropat fără inimă! Dezvăluire șocantă din Argentina: de ce s-a luat această decizie

Nelson Castro, medic și jurnalist din Argentina, a dezvăluit că Diego Maradona a fost îngropat fără inimă pentru a evita ca aceasta să îi fie furată din sicriu și pentru a fi studiată deoarece ar fi mai mare decât în mod normal.

22 nov. 2021, 16:37
Maradona a fost îngropat fără inimă! Dezvăluire șocantă din Argentina: de ce s-a luat această decizie

Maradona a fost îngropat fără inimă! Dezvăluire șocantă din Argentina. Nelson Castro a scris o carte intitulată „Sănătatea lui Diego: povestea adevărată”, în care susține că a reușit să acceseze fișiere secrete și documente nepublicate despre Maradona.

Maradona a fost îngropat fără inimă! Dezvăluire șocantă din Argentina

La un an de la dispariția lui Diego Maradona apar noi controverse în jurul morții sale. Una dintre ele a fost lansată de medicul Nelson Castro, care a făcut o dezvăluire neașteptată într-un interviu de promovare a cărții sale. „Exista un grup de suporteri ai echipei Gimnasia care plănuiau să îl dezgroape și să îi extragă inima. S-a aflat că acest lucru urma să se întâmple, așa că i s-a extras inima înainte de înmormântare pentru a evita un episod neplăcut și pentru o studia deoarece acest organ este foarte important în stabilirea cauzei morții lui Maradona”, a spus Nelson Castro.

Maradona a fost omorât! Acuzaţii şi dezvăluiri fără precedent făcute de avocatul unei infirmiere

Doctorul a explicat și de ce inima lui Maradona a ajuns obiect de studiu: „Inima lui cântărea jumătate de kilogram, în timp ce o inimă normală are 300 de grame. Avea inima mare din cauza insuficienței cardiace și a bolii cardiace de care suferea!”.

A apărut ultima filmare cu Diego Maradona! Cum arăta fostul mare fotbalist în ultimele lui zile de viață

Nelson Castro a scris în cartea sa despre toate problemele medicale ale lui Maradona, invocând și episodul din 2000, când starul argentinan a ajuns în stare gravă la spital. Autorul a vorbit cu toți doctorii care l-au tratat și a investigat toate documentele medicale ale starului argentinian. „A fost o persoană dependentă de droguri încă de la o vârstă fragedă, a început să se drogheze când juca la Boca Juniors. Era dependent și de sex, avea o voracitate sexuală impresionantă, a avut întotdeauna un mediu în care era înconjurat de femei”, a spus Nelson Castro.