Maratonul vaccinării în Capitală. Florin Cîţu: „7.165 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut!”

Premierul Florin Cîţu anunţă că 7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. ”Adică 5 persoane vaccinate pe minut! ! O veste foarte bună”, a transmis premierul.

08 mai 2021, 17:20
Maratonul vaccinării în Capitală. Florin Cîţu: „7.165 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut!”

„7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut! O veste foarte bună”, a scris, sâmbătă, Florin Cîţu pe Facebook.

Premierul prezintă şi lista tuturor maratoanelor de vaccinare care se vor organizaîn ţară în perioada următoare. din perioada următoare.

Citeşte şi Ministrul Sănătăţii Ioana Mihăilă: „Aşteptăm cu nerăbdare aprobarea vaccinului la nivelul UE şi pentru persoanele sub 16 ani”

La fel, puteţi merge şi la centrele drive-thru. Salvaţi fotografia în telefon, să vă fie la îndemână, vă alegeţi o zi şi mergeţi să vă vaccinaţi. Chiar şi în acest weekend, după ce staţi la o terasă, „pe chill”, relaxaţi, la cafea. Sau după ce mergeţi în parc. Doar dacă ne vaccinăm revenim la normalitate! România, hai că se poate„, a mai scris premierul.

Maratonul de vaccinare din Bucureşti a început vineri, la ora 16.00.

Citeşte şi Vaccinare fără programare în toate spitalele militare din ţară începând de azi. Ce trebuie să ştie românii

Până luni, ora 8,00, la Biblioteca Naţională din Bucureşti şi la Sala Palatului are loc Maratonul de Vaccinare – Ediţia Bucureşti, la care cei interesaţi se pot prezenta doar cu actul de identitate. Serul folosit este Pfizer/BioNTech.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunțat că astfel de campanii se vor derula, în următoarea perioadă, în mai multe oraşe mari, precum Cluj-Napoca, Iaşi sau Târgu Mureş. „S-a creat o atmosferă competitivă prin care autoritatea locală doreşte să se implice foarte mult”, după maratonul care a avut loc la Timişoara, a spus coordonatorul campaniei naţionale.

Maratonul vaccinării. La Sala Palatului sunt organizate 40 de cabinete de vaccinare, iar la Biblioteca Naţională – zece cabinete. 1.200 de voluntari – medici, asistenți, studenți ai Universității de Medicină și Farmacie – sunt implicați în acest efort. Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, s-a implicat personal în această acțiune și a fost unul dintre medicii care vaccinează persoanele care vin la Sala Palatului.


loading...
Partenerii noștri