Marc Marquez, accident teribil în Thailanda. Campionul mondial a rămas minute în şir întins pe marginea pistei VIDEO

Pilotul spaniol Marc Marquez (Honda), aflat în luptă pentru câştigarea celui de-al şaselea său titlu de campion mondial la MotoGP, a suferit o căzătură dură în timpul primei sesiuni de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Thailandei, desfăşurată vineri.

04 oct. 2019, 07:42
Marc Marquez, accident teribil în Thailanda. Campionul mondial a rămas minute în şir întins pe marginea pistei VIDEO

Marc Marquez (26 ani) a rămas câteva minute întins pe marginea pistei, înainte de a se ridica şi a se îndepărta de locul accidentului, susţinut de comisari, refuzând targa care i-a fost pusă la dispoziţie. El s-a deplasat apoi la centrul medical pentru a fi supus unui control. Echipa Honda a indicat ulterior, pe Twitter, că spaniolul a fost declarat apt pentru a participa la cea de-a doua sesiune de antrenamente, în ciuda „durerilor la şolduri, spate şi picioare”.

Marc Marquez se află în momentul de faţă pe primul loc în clasamentul Campionatului Mondial Moto GP, cu un avans de 98 de puncte faţă de italianul Andrea Dovizioso (Ducati). Până la finalul sezonului au mai rămas de disputat cinci etape.

Marc Marquez ar putea intra în posesia celui de-al şaselea său titlu mondial chiar din acest weekend, cu ocazia cursei de pe circuitul de la Buriram, aflat la 400 km de Bangkok.

Imagine de la accidentul lui Marc Marquez: