GIGI BECALI a câştigat o primă bătălie cu ARMATA. Anunţ OFICIAL de la OSIM

Gigi Becali a câştigat o primă bătălie cu Armata. OSIM a înregistrat marca FCSB, deşi juristul MApN, Florin Talpan, a formulat o contestaţie, care a fost respinsă.

14 mart. 2016, 11:23
GIGI BECALI a câştigat o primă bătălie cu ARMATA. Anunţ OFICIAL de la OSIM

La înregistrarea mărcii FCSB (cu două desene grafice) s-au formulat opozițiii din partea CSA Steaua. Mai exact CSA consideră că marca lui Gigi Becali se confundă atât ca element grafic, cât și ca fonetic sau conceptual cu siglele prezentate de MApN.

„Nu există nici un risc de confuzie din punct de vedere conceptual sau fonetic. Uitați-vă pe desen, FCSB nu mi-a scris pe siglă Steaua. Scrie clar, FCSB. Nuanțele culorilor sunt diferite. Prin urmare mărcile în cauză sunt diferite neexistând risc de confuzie pentru consumator și nici risc de asociere”, a declarat Mitrița Hahue, șeful de la Serviciu Mărci și Indicații Geografice, conform GSP.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali a anunţat SUMA cu care vrea să cumpere MARCA STEAUA

Directorul general al OSIM, Andrei Alexandru Ioan, susține că echipa lui Gigi Becali a pierdut în instanță doar sigla, nu şi palmaresul: „Ca să se înțeleagă foarte clar. Noi discutăm aici doar despre emblemă și totul este clar. FCSB a înregistrat o marcă total diferită față de cea a celor de la CSA. Discutăm despre siglă. FC Steaua București SA a pierdut sigla în instanță, nu palmares sau tot ce s-a mai discutat”.