Marcaj rutier făcut prin GROPI şi pe asfalt în valuri, pe un drum naţional din Vaslui

Marcajul axial al drumului naţional DN 2F Vaslui - Bacău a fost făcut prin gropi şi pe asfalt în valuri, pe sectorul ce traversează localitatea Rediu şi Zona Industrială a municipiului Vaslui, reprezentanţii CNADNR dând vina pe vechimea drumului.

20 mai 2013, 16:40
Marcaj rutier făcut prin GROPI şi pe asfalt în valuri, pe un drum naţional din Vaslui

Fără a ţine cont de gropile din şosea şi de denivelările de pe asfalt, reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au trasat cu vopsea albă, de la un capăt la celălalt, marcajul axial al drumului naţional DN 2F Vaslui – Bacău.

Un astfel de sector, în care marcajul axial este întrerupt sau sinusoidal din cauza problemelor din asfalt, se află în localitatea Rediu şi Zona Industrială a municipiului Vaslui.

„Lumea trebuie să înţeleagă că drumurile din judeţul Vaslui, cu excepţia DN 24 şi DN 24B, au durata de viaţă depăşită de cinci ani. Aşa şi drumul DN 2F, este unul îmbătrânit. Facem lucrări periodice de întreţinere, tot peticim găurile din asfalt, dar vine câte o ploaie şi sar aceste plombe”, a declarat, luni, adjunctul şefului Secţiei Vaslui a CNADNR, Gicu Maftei.

Citeşte şi: Drum naţional neasfaltat de 40 de ani, cu gropi de doi metri VIDEO

Potrivit Mediafax, gropile din asfalt au constituit şi cauza unui accident care a avut loc în primăvara acestui an pe un drum naţional din Vaslui.

Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui  a fost rănit, după ce, aflat la volanul unei maşini, a încercat să evite o groapă, astfel intrând în coliziune frontală cu au autoturism de pe contrasens