Marcel Ciolacu a anunțat că s-a semnat contractul pentru autostrada Ploiești – Buzău. ”Este o promisiune electorală”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că s-a semnat contractul pentru autostrada Ploiești - Buzău.

07 iun. 2022, 16:57
Marcel Ciolacu a anunțat că s-a semnat contractul pentru autostrada Ploiești – Buzău. ”Este o promisiune electorală”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că s-a semnat contractul pentru autostrada Ploiești – Buzău.

”Este o promisiune electorală, este un fapt, deja este finanțat, noi vorbim aici de peste 300 de kilometri autostrăzi. Moldova este primul lot care se semnează astăzi, urmând ca jaloane PNRR, până la sfârșitul anului 2023, să se semneze absolut toate.

După cum îl cunosc pe domnul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, ținând cont de faptul că suntem și prieteni foarte buni, sunt ferm convins că împreună cu CNAIR vor vor decala cu un an de zile îndeplinirea acestor jaloane și trebuie să fim corecți și să echilibrăm dezvoltarea geografică a României și să vedem că din partea din zona Moldovei și din sudul României au plecat cei mai mulți români în străinătate.

Investițiile în infrastructură vor aduce după ele și investiții majore într-o zonă a României repere nu a avut parte de aceeași dezvoltare uniform. Mai mult, este primul proiect de țară al actualei coaliții guvernamentale PSD-PNL-UDMR. Este primul proiect de țară în infrastructura majoră.

Cred că România, din acest moment, și la nivel politic, dar și administrativ, a intrat într-o cu totul și cu totul altă logică și îmi pare rău pentru cei care ne-au cântat prohodul de prea multe ori. Vom fi la fel de implicați și la fel de eficienți în continuare pe acest mandat pe care ni l-am asumat împreună”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și Pensii 2022. Marcel Ciolacu, veşti bune pentru 5 milioane de români: Este normal să se mărească pensiile

Citește și Marcel Ciolacu: „Sunt mândru că prima şcoală 100% ecologică din România se află la Buzău! Este şcoala unde dascălii i-au format viitorul fiului meu”