Marcel Ciolacu a dezvăluit cu cine va ţine în finala Champions League: „Sper să răzbune eliminarea echipei mele favorite”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a mărturisit că în finala Champions League va ţine cu Inter Milano, după ce Manchester City a învins-o pe Real Madrid, în semifinale.

07 iun. 2023, 09:39
Marcel Ciolacu a dezvăluit cu cine va ţine în finala Champions League: „Sper să răzbune eliminarea echipei mele favorite”

Precizările preşedintelui Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu au fost făcute cu ocazia recepţiei organizate de Ambasada Italiei la Bucureşti, în contextul Zilei Naţionale a Republicii Italiene.

„Voi încheia domnule ambasador prin a vă mărturisi că am aflat că avem o pasiune comună. Suntem amândoi microbişti. Vă spun sincer că este prima oară când dau mâna cu un fan care a aşteptat 33 de ani pentru ca echipa lui, Napoli, să redevină campioană a ţării. Mi se pare că asta înseamnă să fii suporter adevărat şi am toată stima pentru pasiunea incredibilă a dumneavoastră.

Şi totuşi, ştiu că rivalităţile la nivel de club sunt adesea mai importante decât orice. Eu vă mărturisesc că la finala Champions League voi ţine, la fel ca foarte mulţi dintre conaţionalii mei, cu o echipă italiană. Pe lângă argumentul natural al spiritului latin am şi raţiuni tipice de microbist. Sper ca Inter să răzbune eliminarea din semifinale a echipei mele favorite, Real Madrid”, a spus Ciolacu.

Manchester City va juca a doua sa finală în Liga Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Real Madrid, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 4-0 (2-0). Finala Ligii Campionilor la fotbal dintre echipele Manchester City şi Inter Milano este programată pe data de 10 iunie pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul.

Echipa Napoli, care-şi asigurase titlul de campioană încă din etapa a 33-a, a încheiat cu o victorie sezonul în Serie A, 2-0 acasă cu Sampdoria, duminică seara, în ultima rundă, cu numărul 38.

Citeşte şi: Margarida Magui Corceiro, iubita lui Joao Felix, reacție incredibilă. Actrița a fost acuzată de infidelitate de trei ori, doar în ultimul an