Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre alegerile prezidențiale! ”Am pierdut prea mult timp certându-ne”

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă că nu este normal ca țara noastră să aibă în ultimii 10 ani, 10 prim-miniștri și sute de miniștiri, asta în timp ce în foarte multe state europene dezvoltate există demnitari care au stat ani de zile pe aceiași funcție.

09 mart. 2024, 17:42
Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre alegerile prezidențiale! ”Am pierdut prea mult timp certându-ne”
Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre alegerile prezidențiale!

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre alegerile prezidențiale! Social-democratul a subliniat că lista comună PSD-PNL la alegerile europarlamentare are ca motivaţie faptul că este nevoie de stabilitate politică.

Citește și Premierul Marcel Ciolacu răspunde acuzațiilor de manipulare în cazul Roșia Montană: „Cei care mă acuză au lăsat datorii de 200 de miliarde pe care le plătim noi toți. Eu cred că ei au o problemă în altă parte”

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre alegerile prezidențiale!

”Toată lumea întreabă de ce avem listă comună (PSD-PNL la europene – n.r.). E nevoie de stabilitate politică. Există o stabilitate la nivel local, un primar are un mandat de patru ani. Un preşedinte de consiliu judeţean are un mandat de patru ani. Nu se poate în zece ani să avem zece prim-miniştri. Nu se poate să avem în ultimii zece ani sute de miniştri. Ţările care s-au dezvoltat au miniştri 17 ani la Transporturi. Şi noi ne comparăm cu ei. Normal, în cazul în care eşti corupt pleci acasă. Dacă nu ai performanţă pleci acasă. Dar nu pentru că schimbăm preşedinţii în interiorul partidelor sau nu ne mai plac premierii. Trebuie să învăţăm ca oameni politici unde e linia roşie şi diferenţa între om politic şi om de stat”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul Conferinţei Judeţene PSD Iaşi..

De asemnea, premierul Ciolacu a transmis că ştie dacă va candida pentru funcţia de preşedinte, pentru că nu a hotărât acest lucru.

Cu taote acestea liderul social-democrat a afirmat că se va consulta cu colegii săi legat de posibila sa candidatură la alegerile prezidențiale care ar urma să aibă loc în luna septembrie.

”Nu trebuie să ne mai ţinem cu mâinile de funcţii. A venit momentul să construim pentru România. Nu ştiu dacă voi candida ca preşedinte. Nu am hotărât acest lucru. Cred că trebuie să hotărăsc cu colegii mei, dar şi cu mine însumi. Dar ce îmi doresc este un preşedinte care să construiască. Am pierdut prea mult timp certându-ne”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citește și Piața drogurilor din România, lovită puternic de o nouă decizie a Guvernului. Marcel Ciolacu: „Introducem pe lista drogurilor de mare risc şase noi substanţe”