Marcel Ciolacu anunţă hegemonia PSD. „Va conduce România şi după 2024, cu PNL sau fără PNL”

Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Bacău, că Partidul Social Democrat va conduce România şi după 2024, indiferent dacă va fi sau nu în alianţă cu PNL.

29 oct. 2022, 15:14
Marcel Ciolacu anunţă hegemonia PSD. „Va conduce România şi după 2024, cu PNL sau fără PNL”

Marcel Ciolacu anunţă hegemonia PSD. „Dacă vom avea maturitatea de a ne respecta ca parteneri – şi eu cred că nu există altă soluţie până în 2024, decât actuala coaliţie politică – vom avea o şansă şi după 2024. PSD va conduce România şi după 2024, indiferent dacă cu PNL sau fără PNL”, a spus preşedintele PSD, sâmbătă, la Bacău, la conferinţa de alegeri a filialei judeţene a PSD, unde eurodeputatul Dragoş Benea a fost ales pentru încă un mandat în fruntea acestei organizaţii.

Citeşte şi: Cutremur pe scena politică. Marcel Ciolacu amenință cu ieșirea de la guvernare: „M-am săturat de ei. Să recunoască că au greșit și vor fi iertați”

Marcel Ciolacu a adăugat că PSD va obţine peste 40% la alegerile parlamentare, contrazicându-l astfel pe Dragoş Benea, care spusese anterior că social-democraţii au ales intrarea la guvernare şi au pierdut şansa să mai obţină un astfel de scor.

Citeşte şi: Florin Cîţu în delir: „Ciolacu nu trebuie să fie premier! E mai rău decât a fost Dragnea! Marcel, sângele meu nu este contaminat cu psd-ism”

„Vorbea Dragoş că în 2024 am fi avut de ales să avem 40% la alegeri şi am ales totuşi să nu avem 40% şi să intrăm la guvernare şi să dăm această coerenţă actului de guvernare şi o eficienţă categoric aşteptată atât de către români cât şi de mediul de afaceri. Nu sunt aşa convins! Eu sunt ferm convins că, împreună, în echipă, vom depăşi 40% în 2024 chiar dacă ne-am implicat la guvernare”, a mai spus Marcel Ciolacu.