Marcel Ciolacu dă sentința pentru derapajele guvernanților: „Câți ani de pușcărie trebuie să-i dai lui Iohannis, lui Bode sau lui Cîțu?”

Marcel Ciolacu a criticat dur, în cadrul unui interviu pentru Antena 3, atitudinea guvernanților din cadrul Congresului PNL. Liderul PSD consideră că singura soluție sunt alegerile anticipate.

27 sept. 2021, 21:44
Marcel Ciolacu dă sentința pentru derapajele guvernanților: „Câți ani de pușcărie trebuie să-i dai lui Iohannis, lui Bode sau lui Cîțu?”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a făcut declarații dure, în cadrul unui interviu pentru Antena 3, la adresa guvernanților care au participat la Congresul PNL.

Potrivit liderului PSD, cei care au participat la congres au încălcat măsurile de restricție impuse cetățenilor în  contextul pandemiei.

Ciolacu consideră că singura soluție pentru criza politică sunt alegerile aticipate și consideră că un guvern corect nu poate include membrii precum Raluca Turcan, Cîțu sau Oroș.

„Tot ce înseamna restricții s-a încalcat la acest congres Au facut-o premeditat și chiar și așa s-au încălcat toate regulile. Cum poate Iohannis să iasa la români să spună că trebuie să purtăm maști, să vă vaccinați. Câți ani de pușcărie trebuie să-i dai lui Iohannis, lui Bode lui Cîțu?
Românii ies în stradă și pentru nedreptate. Asta e sfidare și nedreptate.
Din punctul nostru de vedere este exclus să facem un guvern. Există o singură soluție: alegeri anticipate
Cum să facem un guvern cu Raluca Turcan cu Cîțu cu Oroș, toate facturile care vin acum nu au nicio corerența. Toti pacienții care ajung la ATI care mor.
Este exclus să susținem un guvern minoritar. Am anunțat, depunem moțiune, votăm moțiune, daca e conflict nu vom susține un guvern minoritar PNL.”

Marcel Ciolacu arată realitatea sumbră din România: „Gica caloria se va scumpi cu 80%. Economic, suntem la nivelul Kenyei”

Marel Ciolacu a mai adăugat că după criza sanitară va urma criza economică. Președintele PSD a menționat că gicaloria se va scumpi cu 80%, iar energia electrică cu 40%.

„În afară de criza sanitară o să urmeze criza economică. Avem o singură soluție alegeri anticipate. Nu mai vedem altă ieșire din criză decât întoarecerea la români. Este o utopie să intrăm noi la guvernare acum.
Nu este niciun euro în programele pentru tineri, confrom PNRR-ului. Toată Europa a făcut inserție de capital în privat, suntem la nivelul Kenyei.
Trebuie să ne pentru aceste luni de iarnă, giga caloria se va scumpi cu 80%. O nouă scumpire va veni în zona energiei electrice cu 40%, de luna viitoare de când furnizeazză RADET încălzire.
Faceți vaccinarea obligatorie.?
Dacă nu creezi un parteneriat între administrația centrală, administrația locală si cetățeni nu reușești nimic. Au făcut o lege pentru certiticatul verde. Nu este constituțional așa ceva.
Avem un deficit comercial de 20% față de anul trecut până acum. „