Marcel Ciolacu îl demolează pe Talpan: „Trebuie să avem bun simț! N-ai nicio perfomanţă și te bagi la sport”. Becali îşi face propriul stadion

Premierul Marcel Ciolacu l-a atacat extrem de dur pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan, dar și pe cei care se ocupă de stadionul Ghencea.

21 iul. 2023, 12:41
Marcel Ciolacu îl demolează pe Talpan: „Trebuie să avem bun simț! N-ai nicio perfomanţă și te bagi la sport”. Becali îşi face propriul stadion
Gigi Becali l-a invitat pe Marcel Ciolacu în Ghencea, la meciul FCSB - Dinamo. "Vino, bă, stai lângă mine, că ai fost băiat bun! Să te mândreşti că stai lângă Becali"

Marcel Ciolacu a spus că este nepermis ca o persoană fără nicio performanță sportivă să împiedice sportivii să intre pe o arenă a statului, construită din bani publici. ”Noi avem niște stadioane pe care le trebuie să le punem la dispoziția sportivilor, în funcție de performanță, nu de criterii personale (…) Nu poți să te exprimi la TV pe o bază a statului, construită din bani publici. Trebuie să avem bun simți cu toții și să întrăm într-o logică a performanței în sport, nu a ambițiilor personale. Nu am făcut acest lucru pentru FCSB sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru pentru un principiu simplu: sportivii trebuie să joace pe un stadion. Nu cunosc dedesubturile, dar de aceea am trimis Corpul de Control, ca să avem răspunsuri la toate întrebările. 

Când tu n-ai nicio performanță sportivă și te implici din ambiții personale să blochezi accesul unor sportivi în baza sportivă, atunci lucrurile sunt în totală neregulă și nu voi permite așa ceva nimănui, nici lui Talpan și nici nimănui. Cred că am fost suficient de clar! ”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul Ciolacu intervine în scandalul dintre Becali – Talpan înainte de derby-ul FCSB – Dinamo. A trimis corpul de control în Ghencea

Planul lui Gigi Becali pentru construirea propriului stadion
Dumitru Dragomir a dezvăluit ce plan are Gigi Becali pentru construirea propriului stadion, unde ar urma să joace FCSB.

Vicecampioana României a primit o lovitură dură în cursul zilei de miercuri, când negocierile cu reprezentanții CSA Steaua pentru revenirea pe stadionul din Bd. Ghencea au picat. Astfel, FCSB este nevoită să găzduiască derby-ul cu Dinamo pe Stadionul Național Arcul de Triumf.

Fără o „casă” stabilă, echipa ar putea primi din partea finanțatorului Gigi Becali o nouă arenă, pe care acesta se pregătește de mult timp să o ridice. La ProSport Live, Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesionste de Fotbal, a dezvăluit planurile finanțatorului vicecampioanei privind ridicarea noului stadion.

Planul uluitor pus la cale de Gigi Becali pentru construirea propriului stadion, dezvăluit de prietenul Dumitru Dragomir: „Și-a păstrat acolo 15-20 de hectare!”
Dumitru Dragomir a vorbit, la ProSport Live, despre planurile lui Gigi Becali privind ridicarea unui nou stadion pentru FCSB.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că la baza de pregătire din Berceni șeful vicecampioanei a lăsat intenționat libere aproximativ 15-20 de hectare pentru acest proiect.

Florin Talpan lansează acuzaţii dure în scandalul FCSB – CSA Steaua. „M-a urmărit din Drumul Taberei până la Dragonul Roşu”
Dumitru Dragomir susține că Gigi Becali i-a transmis în urmă cu doi sau trei ani că strânge bani pentru a construi noul stadion al lui FCSB.

„El și-a păstrat acolo unde are baza sportivă, care e la nivel mondial, la nivel de FC Barcelona, are peste 100 de ha de pământ, și-a păstrat chiar la stradă, pe unde trece tramvaiul, vreo 15-20 de ha. Mi-a zis mie acum vreo doi-trei ani că strânge bani să își facă stadion acolo. Dar, eu știu ce s-o fi întâmplat între timp?”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

FCSB va găzdui sâmbătă, cu începere de la ora 21:30, meciul cu Dinamo pe Stadionul Național Arcul de Triumf. În prima etapă, vicecampioana României a învins-o fără mari emoții pe FC U Craiova, 3-1.