Marcel Ciolacu îl spulberă pe Florin Cîţu. „Pui demisia pe masă dacă în septembrie nu sunt 10,4 milioane de români vaccinaţi”

Preşedintele PSD i-a cerut lui Florin Cîţu să-şi dea demisia dacă nu vor fi vaccinaţi 10,4 milioane de români până în luna septembrie. Marcel Ciolacu a criticat modul în care a fost organizată campania de vaccinare, despre care a spus că a început "aproape spre ridicol".

21 ian. 2021, 21:44
Marcel Ciolacu îl spulberă pe Florin Cîţu. „Pui demisia pe masă dacă în septembrie nu sunt 10,4 milioane de români vaccinaţi”

Marcel Ciolacu îl spulberă pe Florin Cîţu pentru modul în care guvernanţii gestionează campania de vaccinare anti-COVID deoarece unii oameni „vin sute de kilometri ca să se vaccineze în spitale când au o boală cronică, în loc să se vaccineze la ei acasă”.

„Cîţu a inventat turismul de vaccinare (…) Oamenii vin sute de kilometri ca să se vaccineze în spitale când au o boală cronică, în loc să se vaccineze la ei acasă. Totul e incontrolabil, se schimbă regulile. (…) Stăm şi ne uităm la televizor cum îşi arată bicepşii, tricepşii şi tricourile”, a declarat Marcel Ciolacu, joi, la Antena3, conform News.ro.

Preşedintele PSD consideră că vaccinare a început, din punctul său de vedere, „aproape spre ridicol” şi a criticat modul în care funcţionează platforma.

„Unu din zece bătrâni şi cu boli cronice a reuşit să se înscrie pe platformă. Cîţu a inventat turismul de vaccinare (…) Oamenii vin sute de kilometri ca să se vaccineze în spitale când au o boală cronică, în loc să se vaccineze la ei acasă. Totul e incontrolabil, se schimbă regulile. (…) Stăm şi ne uităm la televizor cum îşi arată bicepşii, tricepşii şi tricourile şi cum merg marile personalităţi la vaccinare”, a mai precizat preşedintele PSD, conform sursei citate.

Marcel Ciolacu îl spulberă pe Florin Cîţu. „Îşi bate joc de sănătatea mea şi a familiei mele şi a românilor”

În aceste condiţii, Ciolacu aşteaptă ca Florin Cîtu să-şi asume „răspunderea politică” în cazul în care nu vor fi vaccinaţi 10,4 milioane de români până în septembrie.

„El îşi bate joc de sănătatea mea şi a familiei mele şi a românilor? Cine e el? Asumă-ţi politic şi, dacă în septembrie nu sunt 10,4 milioane de români vaccinaţi, pui demisia pe masă. (…) Eu aştept şi o răspundere politică. Îţi asumi această campanie de vaccinare, că eşti primul ministru al României, nu ţi-a reuşit, îţi pui demisia frumos pe masă, se votează alt guvern în Parlament.. I-a ieşit, felicitări”, a mai afirmat Ciolacu.

De altfel, Marcel Ciolacu a precizat că se va forma o altă majoritate în Parlament până în toamna acestui an.

Citeşte şi: Gigi Becali spune că a găsit soluția pentru a scăpa de pandemie: „Nu mai e nevoie de niciun vaccin. În 5-6 luni adio COVID”

 


loading...