Marcel Ciolacu, mesaj de Crăciun. „Îmbrăţişaţi alături de mine speranţa în şansa României. Împreună putem face mult mai mult” VIDEO

Marcel Ciolacu le-a urat românilor să petreacă momente frumoase alături de familie şi să aibă încredere că "putem face mult mai mult". Premierul a transmis un mesaj înainte de Crăciun.

24 dec. 2023, 09:45
Marcel Ciolacu, mesaj de Crăciun. „Îmbrăţişaţi alături de mine speranţa în şansa României. Împreună putem face mult mai mult” VIDEO
Marcel Ciolacu, mesaj de Crăciun. "Îmbrăţişaţi alături de mine speranţa în şansa României. Împreună putem face mult mai mult"

Marcel Ciolacu, mesaj de Crăciun. Premierul le-a transmis românilor că „împreună putem construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri”, urându-le să petreacă momente frumoase alături de familie şi să aibă încredere că „putem face mult mai mult”.

Citeşte şi: Vești bune pentru milioane de români pentru 2024. Premierul Ciolacu a anunțat ce măsuri economice vor continua și anul viitor

„Dragi români, în această zi Sfântă vă doresc multă sănătate, bucurie în inimi şi pace alături de familie. Pentru noi, românii, sărbătoarea Naşterii Domnului este o sărbătoare a bucuriei şi a speranţei. Este ziua în care Iisus a venit să dea lumii speranţă că binele poate învinge şi a învins. Îmi doresc să îmbrăţişaţi alături de mine speranţa în şansa României.

Împreună, cu încredere, putem construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri. Să petreceţi clipe frumoase alături de familie şi să aveţi încredere că împreună putem face mult mai mult. Crăciun fericit!”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, primele declarații după ce bugetul pe 2024 a fost aprobat: „Vă rog să mă judecați pentru lucrurile pe care le-am făcut, nu pentru părerile altora”