Marcel Ciolacu: „Orban şi Cîţu au minţit. Comisia Europeană a arătat asta”

Marcel Ciolacu îi acuză pe Ludovic Orban şi Florin Cîţu că au minţit atunci când au spus că au făcut împrumuturile pentru a susţine economia pe perioada pandemiei. Liderul PSD spune că cifrele făcute publice de Comisia Europeană spun altceva.

10 ian. 2021, 19:21
Marcel Ciolacu: „Orban şi Cîţu au minţit. Comisia Europeană a arătat asta”

Marcel Ciolacu a declarat, duminică seară, la România Tv că actualul guvern a amânat bugetul până în februarie. Liderul PSD i-a acuzat pe Ludovic Orban şi pe Florin Cîţu că au minţit atunci când au spus că au făcut împrumuturile pentru a susţine economie pe perioada pandemiei.

„Se pare ca bugetul va fi amanat pana in februarie. Comisia Europeana a aratat faptul ca am fost mintiti. Domnul Cîţu şi cu domnul Orban au spus că au făcut aceste împrumuturi de aproape 34 de miliarde de euro anul trecut pentru a sustine economia pe perioada pandemiei. Cifrele făcute publice de Comisia Europeană au aratat că suntem ultima tara europeană care a făcut aceste investitii in economie”, a declara Ciolacu la România Tv.

Citeşte şi Florin Cîţu răspunde PSD pe tema scrisorii de la Comisia Europeană: „E în engleză, iar la PSD este clar o barieră acest lucru”

Marcel Ciolacu: Niciodata nu s-a intamplat asa ceva in Romania

Liderul PSD a mai precizat că toate investiţiile din România sunt compromise pentru că nu există încă un buget. Acesta a subliniat că niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva în România.

„Vom veni saptaman viitoare cu un buget alternativ. Vom prezenta romanilor ca exista bani in buget, astfel incat sa nu fie inghetate salariile.

Toate investiţiile sunt compromise pentru că nu avem încă un buget. De exemplu, o primarie va avea buget, cel mai devreme în aprilie. Niciodata nu s-a intamplat asa ceva in Romania”, a mai spus liderul PSD.