Marcel Ciolacu reacționează după ce mai mulți elevi au abuzat o profesoară în timpul orelor: „Dascălii au ajuns bătaia de joc a unor elevi”

Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, reacționează după cele două cazuri îngrijorătoare din școlile din România.

08 apr. 2023, 14:17
Marcel Ciolacu reacționează după ce mai mulți elevi au abuzat o profesoară în timpul orelor: „Dascălii au ajuns bătaia de joc a unor elevi”
Marcel ciolacu, reacție dură după ultimele evenimente îngrijorătoare din școli

Marcel Ciolacu a reacționat dur după cele două cazuri grave din școlile din România – cel al elevului care și-a înjunghiat profesora și cel care a umilit un cadru didactic în Prahova.

Citește și: S-a depăşit orice limită! Mai mulţi elevi de 13 ani din Prahova filmaţi în timp ce mimează acte sexuale cu o profesoară, în timpul orei VIDEO. Reacţia ministrului Educaţiei

„Cazurile recente ale elevului care a înjunghiat premeditat o profesoară sau al celor din Prahova care au umilit și batjocorit un cadru didactic sunt cutremurătoare. Și este cu atât mai grav cu cât astfel de lucruri se petrec într-o sală de clasă!

 Aceste cazuri pun în discuție autoritatea profesorilor. S-a mers prea departe cu această libertate prost înțeleasă.

Dascălii au ajuns bătaia de joc a unor elevi care consideră că au doar drepturi, fără nicio obligație.


Citește și: Profesoară de la Liceul ”Ion Creangă”, înjunghiată de un elev în timpul orei

Lucrurile nu pot continua așa! Înainte dascălul era una dintre cele mai respectate persoane din comunitate.

S-a pierdut acest respect și este foarte grav! Nu poți avea educație de calitate dacă profesorii nu sunt respectați!

Iar, când vorbim de educație, vorbim de viitorul României. De aceea, trebuie intervenit urgent! Avem legile Educației în Parlament.

PSD va insista ca noile reglementări să restabilească autoritatea profesorilor și respectul pentru cei care ne învață carte!”, a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina sa de Facebook.