Marcel Ciolacu s-a recules pe Muntele Athos înainte de a deveni premierul României

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a mers în pelerinaj la Mănăstire și a participat la Sfânta Liturghie. Președinte PSD a participat astăzi la Sărbătoarea de Cinstire a Icoanei Maicii Domnului de la Mănăstirea Vatoped, din Grecia.

21 apr. 2023, 22:41

Marcel Ciolacu a participat vineri, 21 aprilie, pe Muntele Athos, la Sărbătoarea de Cinstire a Icoanei Maicii Domnului Eleovrytissa (Izvorâtoarea de mir) de la Mănăstirea Vatoped, alături de Starețul Efrem, transmite agenția greacă Orthodoxia.

S-a aflat calendarul rotativei guvernamentale. Când va deveni Ciolacu premier. Bombă: Ciucă nu vrea să demisioneze
Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a mers în pelerinaj la Mănăstire și a participat la Sfânta Liturghie. Profesorul Sfintei Mănăstiri Vatoped, Starețul Efraim , a oferit președintelui PSD o icoană a Maicii Domnului.

Conform obiceiului, vizitatorilor le-au fost oferite ouă roșii de Paște. Sfânta icoană a Sfintei Panagia Elaivrytissa datează din secolul al XIV-lea și se găsește în Sfinta Mare Mănăstire Vatoped. Tradiția relatează următoarea minune:

„Într-o perioadă de lipsă de untdelemn în mănăstire, Sfântul Gennadios, majordomul mănăstirii, a început să economisească untdelemnul dându-l numai pentru uzul bisericii. Dar bucătarul a protestat în fața starețului, iar acesta i-a poruncit sfântului să dea cu generozitate untdelemn frăției, sperând în providența Maicii Domnului. Când Sfântul Gennadios s-a dus într-o zi la vas, a văzut uleiul revărsându-se din altar și ajungând până la ușă. De atunci, imaginea are o mireasmă minunată.”

Citelşte şi

PSD va cere în coaliţia de guvernare suspendarea importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina