Marcel Ciolacu se consideră victimă după ce a fost prins la masă cu 10 persoane. „Orban foloseşte Poliţia în scop politic. E o ruşine”

Marcel Ciolacu s-a lansat duminică într-un atac dur la adresa lui Ludovic Orban şi a liberalilor, acuzând că aceştia folosesc Poliţia Română în scopuri politice, după ce agenţii au dat amenzi în localul în care liderul PSD petrecea sâmbătă seara cu mai mulţi colegi de partid.

25 oct. 2020, 10:51
Marcel Ciolacu se consideră victimă după ce a fost prins la masă cu 10 persoane. „Orban foloseşte Poliţia în scop politic. E o ruşine”

„Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!

Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane.

În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți.

Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, așa cum se concentrează și pe Opoziție, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citeşte şi FOTO Marcel Ciolacu şi liderii PSD, la masă la restaurant, fără să respecte nicio regulă de distanţare. Amenzi de 21.000 lei

Imagini cu liderul PSD Marcel Ciolacu, în restaurantul unei pensiuni, nerespectând măsurile de distanţare socială au fost difuzate sâmbătă seară de Realitatea Plus, senatorul PSD Lucian Romaşcanu explicând ulterior că au fost trei grupuri la trei mese, că poza e făcută când s-au aşezat toţi la masă pentru scurt timp. Poliţiştii din Buzău au anunţat că aplicat amenzi de 21.000 lei după ce au descins la restaurantul din localitatea Sărata Monteoru unde petrecea Marcel Ciolacu.


loading...
Partenerii noștri