Marcel Ciolacu, sigur de succesul în alegeri: „Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu. Un bucureştean să voteze pentru Nicuşor Dan, depăşeşete logica”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că el consideră că alegerile pe Bucureşti vor fi câştigate de Cătălin Cîrstoiu, pentru că va avea o echipă, o majoritate în Consiliul General şi are calităţi mari de manager.

03 apr. 2024, 17:25
Marcel Ciolacu, sigur de succesul în alegeri: „Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu. Un bucureştean să voteze pentru Nicuşor Dan, depăşeşete logica”

„În primul şi în primul rând, eu vreau să câştige bucureştenii. E normal. Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu, pentru că e o diferenţă foarte mare între susţinători, nu există nicio comunicare între susţinătorii domnului Nicuşor Dan şi susţinătorii domnului Piedone. Liantul, în acest moment, este Cătălin Cîrstoiu”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a precizat că acesta ”va avea o echipă, o majoritate în Consiliul General şi are calităţi mari de manager”. ”Un om care a demonstrat că poate”, a precizat Marcel Ciolacu, arătând că ”s-a săturat de politicienii care găsesc scuze”.

Liderul PSD a mai declarat că ”toate campaniile s-au câştigat pe vot negativ, uite cât de urât e ăla, uite cât de nenorocit e ăla”.

”Ei nu au un proiect administrativ, Nicuşor Dan nu are un proiect. După patru ani vorbim de apă caldă, de lucruri esenţiale”, a subliniat premierul.

Întrebat ce efect va avea un insucces asupra alianţei PSD-PNL, Ciolacu a spus: În primul rând nu va pierde alegerile Cătălin Cîrstoiu, dar oricum nu va afecta alianţa. Votul politic va fi unul consistent”.

”Eu nu cred că un bucureştean mai poate să îl voteze pe Nicuşor Dan, depăşeşte logica”, a mai declarat Ciolacu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu anunţă restructurări în sistemul administrativ: „Avem nevoie de o reformă. Avem prea mulţi ordonatori de credite, nu putem susţine acest sistem bugetar”

Premierul Marcel Ciolacu a mai declarat că la alegerile pentru PE alianţa PSD-PNL va fi pe primul loc, detaşat, el precizând că altă soluţie nu există pentru România decât această coaliţie de guvernare şi această alianţă electorală.

”Cred că am luat cea mai bună decizie cu această alianţă electorală şi dacă românii ne vor investi cu încredere, pe data de 9 iunie, mai mult ca sigur că această alianţă se va transforma într-o alianţă politică pentru viitoarele alegeri”, a spus Marcel Ciolacu la DCNews.

Întrebat dacă va fi un candidat comun la prezidentiale PSD-PNL, Ciolacu a spus: ”Dacă se ajunge la un acord politic, este şi acest scenariu”, adăugând că dacă nu se ajunge la un acord, atunci vor fi candidaturi separate.

Despre alegerile europarlamentare, Marcel Ciolacu a spus că alianţa va fi pe pe primul loc, şi vor fi detaşat.

”Altă soluţie nu există pentru România decât această coaliţie de guvernare şi această alianţă electorală”, a mai spus el.

Citeşte şi: EXCLUSIV |George Tuță o pune la zid pe Clotilde Armand, după dezastrul copacilor căzuți din Sectorul 1: „Ea se luptă pe Facebook cu demoni pe care noi nu îi cunoaștem”