Marcel Ciolacu șterge pe jos cu Țarul de Kremlin! ”Înțeleg manipularea pe care o face dictatorul. Agresorul acestui război este Vladimir Putin”

Premierul României, Marcel Ciolacu, a șters pe jos cu Vladimir Putin, după ce Țarul de la Kremlin a declarat că România şi Ungaria ar putea revendica teritorii din Ucraina.

09 feb. 2024, 15:03
Marcel Ciolacu șterge pe jos cu Țarul de Kremlin! ”Înțeleg manipularea pe care o face dictatorul. Agresorul acestui război este Vladimir Putin”
Marcel Ciolacu șterge pe jos cu Țarul de Kremlin!

Marcel Ciolacu șterge pe jos cu Țarul de Kremlin! Premierul Marcel Ciolacu l-a numit pe Vladimir Putin dictator și a subliniat că înțelege manipularea pe care o face, însă, atunci când a aderat la UE, România a încheiat acordul privind suveranitatea teritorială și granițele fiecărui stat.

Citește și Vladimir Putin: „România şi Ungaria ar putea revendica teritorii din Ucraina”

Marcel Ciolacu șterge pe jos cu Țarul de Kremlin!

”Înțeleg manipularea pe care o face dictatorul Vladimir Putin, dar când România a aderat la Uniunea Europeană a încheiat acordul privind suveranitatea teritorială și granițele fiecărui stat. Câteodată mă mai supăr când aud povestea cu maghiarii care vin și ne fură Ardealul, însă toți din UE au semnat aceste acorduri. Ucraina este un stat suveran și independent, iar poporul ucrainean este suveran și poate să își decidă destinul. Agresorul acestui război este Vladimir Putin”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Declarația premierului Ciolacu a venit la scurt timp după ce jurnalistul american Tucker Carlson a publicat un interviu în care Vladimir Putin a declarat încă o dată că Ucraina este un stat artificial și că teritorii ale Ungariei și României au fost luate și date acestei țări de către Iosif Vissarionovici Stalin.

„După cel de-Al Doilea Război Mondial, Ucraina a primit, pe lângă teritoriile care aparținuseră Poloniei înainte de război, o parte din teritoriile care aparținuseră anterior Ungariei și României. Astfel, României și Ungariei le-au fost luate o parte din pământurile lor și date Ucrainei, iar acestea au rămas în continuare parte a Ucrainei. Așadar, în acest sens, avem toate motivele să afirmăm că Ucraina este un stat artificial, care a fost modelat după voința lui Stalin”, a spus Vladimir Putin.

„Credeți că Ungaria are dreptul de a-și lua înapoi pământurile de la Ucraina? Și că alte națiuni au dreptul să se întoarcă la granițele lor din 1654?”, a întrebat Tucker Carlson.

„Nu sunt sigur că ar trebui să se întoarcă la granițele din 1654, dar având în vedere epoca lui Stalin, așa-numitul regim al lui Stalin – care, așa cum mulți susțin, a cunoscut numeroase încălcări ale drepturilor omului și încălcări ale drepturilor altor state – se poate spune că ar putea revendica acele pământuri ale lor, deși nu au dreptul să facă acest lucru, este cel puțin de înțeles”, a spus liderul de la Kremlin.

Citește și Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson. ”Rusia nu are niciun interes să extindă războiul în Polonia sau alte țări baltice. Nici nu se pune problema”