Marcel a cunoscut-o pe Ionela pe Facebook, dar a avut parte de şocul vieţii. S-a dus direct la Poliţie

Un bărbat a avut parte de șocul vieții sale după ce s-a întâlnit cu o femeie pe care a cunoscut-o pe Facebook. Acesta a mers, ulterior, să depună o plângere la poliție după cele întâmplate.

08 dec. 2020, 18:53
Marcel a cunoscut-o pe Ionela pe Facebook, dar a avut parte de şocul vieţii. S-a dus direct la Poliţie

Marcel a fost fermecat de pozele pe care Ionela le posta pe Facebook şi s-a îndrăgostit iremediabil. După mai multe discuții online și-a făcut curaj și a invitat-o pe Ionela la masă. Tânăra a acceptat, însă în momentul în care bărbatul a văzut-o a rămas șocat! Ionela nu arăta ca în pozele publicate pe contul ei de socializare. Aspectul fizic, real de altfel, l-a şocat pe Marcel, scrie Cancan.

Marcel şi Ionela, idilă pe Facebook

„Dom’le, în pozele de pe contul ei arăta ca o zână! Cu pielea extrem de netedă ca de ceară, ochi frumoși, sclipitori… Ziceai că doar ce a împlinit 18 ani, deși știam că are 36! Am fost vrăjit și, recunosc, cred că m-am îndrăgostit!”, a povestit Marcel.

Caz şocant la Bârlad. Un bărbat s-a sinucis live pe Facebook

Dezamăgit și trădat de femeia care nu semăna deloc cu cea din fotografii, Marcel n-a mai stat pe gânduri și s-a dus direct la sediul poliției pentru a depune plângere.

„Ce să mai stau… M-am dus direct la Poliție! Nu se poate așa ceva! În ce țară am ajuns să trăim!? Purta sandale și cred că avea și un călcâi crăpat, dar nu vreau să fac speculații de genul ăsta”, a mai spus Marcel.

Facebook a lansat recent un serviciu de întâlniri online. „Facebook Dating facilitează întâlnirea iubirii prin intermediul lucrurilor care vă plac, ajutându-vă să stabiliţi relaţii profunde prin intermediul acelor lucruri pe care le aveţi în comun, cum ar fi interese, evenimente şi grupuri”, susţine compania. „El vă oferă o imagine mai autentică asupra unei persoane”, se afirmă într-un mesaj publicat de Nathan Sharp, coordonatorul proiectului.