Marcel Pavel a fost acuzat că a mințit că are Covid-19. „Au spus că am primit 250.000 de euro!”

Marcel Pavel a fost acuzat de faptul că a mințit în legătură cu boala, după ce a fost infectat cu COVID-19, având plămânii afectați în proporție de 60%!

01 nov. 2021, 08:31
Marcel Pavel a fost acuzat că a mințit că are Covid-19. „Au spus că am primit 250.000 de euro!”

Marcel Pavel a fost acuzat că a mințit că are Covid-19. Marcel Pavel a fost acuzat de faptul că a mințit în legătură cu boala, după ce a fost infectat cu COVID-19, având plămânii afectați în proporție de 60%!

Marcel Pavel a fost acuzat că a mințit că are Covid-19

Marcel Pavel a declarat că a fost acuzat că a primit bani pentru a minți despre îmbolnăvirea cu COVID-19. Întrebat dacă s-a vaccinat, acesta a refuzat să răspundă! „Nu răspund, este un punct sensibil. Nu recomand nimic. Nu sunt de specialitate. Când m-am îmbolnăvit au fost atâtea comentarii și răutăți. Au spus că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc, că am primit de la președinte 250.000, de la prim-ministru după aceea, de la guvern am mai primit încă 300.000! Se făcea mișto pe tema asta. Mă blestemau, mă înjurau, ceea ce nu mi s-a întâmplat niciodată”, a declarat artistul la Antena 3.

Marcel Pavel, declarații cutremurătoare despre infectarea cu COVID: Am trecut printr-un adevărat coșmar!

„După aceea, pe Facebook au început să își ceară iertare. Spuneau că eu am adus Covid-19 în România. M-a afectat la nivel psihic. Nu mă așteptam ca românii mei să fie împotriva mea, să mă urască, să nu îmi dea voie să mă îmbolnăvesc”, a mai spus Marcel Pavel.