Marcel Pavel este în doliu. Mama artistului s-a stins din viaţă: „Iubirea vieţii mele a plecat într-o lume fără dor”

Marcel Pavel este în doliu. Artistul a postat recent un mesaj pe reţelele de socializare, unde a împărtăşit cu fanii o veste extrem de tristă. Mama lui, "cea mai importantă femeie din univers", s-a stins din viaţă.

10 aug. 2021, 22:18
Marcel Pavel este în doliu. Mama artistului s-a stins din viaţă: „Iubirea vieţii mele a plecat într-o lume fără dor”
Marcel Pavel este în doliu

Marcel Pavel este în doliu. Cântăreţul trece printr-o perioadă grea, în urmă cu puţin timp a anunţat că mama lui a murit. Deşi a trăit mereu cu teama de a-şi pierde părinţii, artistul nu se aştepta că ziua în care să îşi ia rămas bun de la „scumpa lui mamă”.

Citeşte şi: Marcel Pavel, declarații cutremurătoare despre infectarea cu COVID: Am trecut printr-un adevărat coșmar!

Marcel Pavel este în doliu

Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat!

DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITĂȚII! ADIO…SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!????????????????????”, este mesajul pe care Marcel Pavel l-a notat pe Facebook.

Marcel Pavel are grave probleme financiare

Artistul are probleme financiare încă din anul 2008, iar pandemia COVID a accentuat acest lucru, fiind anulate concertele și evenimentele la care participă. Veniturile sale au scăzut considerabil în această perioadă, acesta declarând că a ajuns la ”fundul sacului”.

În anul 2008, Marcel Pavel a investit uriașa suma de 40.000 de euro în niște terenuri, iar de atunci nu își mai revine cu banii. Mai mult decât atât, acesta are de întreținut opt persoane, pandemia afectându-l și mai puternic. Încă de atunci artistul încearcă să se redreseze, dar pandemia i-a pus bețe în roate.

Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară!”, a declarat Marcel Pavel în cadrul unei emisiuni tv.


loading...
Partenerii noștri