Marcel Prodan primeşte o nouă lovitură în scandalul cu Alexandra Stan

Alexandra Stan a fost nominalizată la categoria “cea mai bună voce feminină din 2013 şi la cel mai bun artist internaţional” la premiile muzicale “Mamaia Music Awards”. Şi pentru a se evita eventualele probleme, Marcel Toader nici măcar nu a fost invitat.

16 iul. 2013, 19:42
Marcel Prodan primeşte o nouă lovitură în scandalul cu Alexandra Stan

Alexandra Stan revine în forţă. „Cântăreaţa a fost nominalizată pentru cea mai bună voce feminină şi cel mai bun artist român în străinătate şi are toate şansele să câştige! Nu ne interesează problemele pe care le-a avut cu fostul manager, noi aici mergem pe calitate şi pentru a nu exista probleme, el nu va fi prezent la eveniment. Cel puţin invitat de noi”, a declarat unul dintre organizatorii Mamaia Music Awards pentru WOWbiz.ro.

Artista a ajuns la spital luna trecută cu echimoze după ce a fost bătută de Marcel Prodan. Cei doi au fost găsiţi pe marginea unui drum naţional din Constanţa de către un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere, care a transportat-o pe cântăreaţă la spital. VEZI: SECHELELE cu care ALEXANDRA STAN a rămas, după ce a fost bătută

Alexandra Stan a primit o veste care îi relansează cariera. Artista poate privi optimistă în viitor