Marcel Răducanu se luptă cu o BOALĂ TERIBILĂ. „Doctorii mi-au spus că n-au ce să-mi facă!”

Marcel Răducanu, 65 de ani, se plânge de dureri groaznice, cărora doctorii germani nu au reușit să le dea de cap. Fostul internațional român își pune de acum speranțe doar în medicii de la București, după ce nemții i-au transmis că nu au ce să-i mai facă.

17 nov. 2019, 13:53
Marcel Răducanu se luptă cu o BOALĂ TERIBILĂ. „Doctorii mi-au spus că n-au ce să-mi facă!”

Marcel Răducanu a vorbit la Digi Sport despre momentele dure prin care trece.

„Important este să fiu sănătos, pentru că iar am avut probleme. Săptămâna trecută am stat-o toată în spital. Am fost, dar doctorii mi-au spus că n-au ce să-mi facă! Pur și simplu n-au ce să-mi facă! S-ar putea să fiu nevoit să în România și să stau vreo trei săptămâni la Techirghiol. Am fost acolo și în vară, când am stat cinci zile, dar a fost prea puțin. Doctorii mi-au dat ceva medicamente, dar totuși am dureri în tot corpul! Totul pleacă de la operația greșită pe care am făcut-o la coloană”, a spus Marcel Răducanu.

Marcel Răducanu, ŞOCAT la revenirea în Mamaia după 23 DE ANI. Ce l-a uimit pe fostul mare fotbalist al României

Marcel Răducanu este disperat, mai ales că a fost până acum pe la mai mulți doctori din Germania, care nu au reușit decât să-i dea medicamente: „Nici eu nu mai știu ce să fac. Sunt trist, pentru că n-a putut nimeni să-mi facă ceva penmtru a mai scăpa de dureri. Am mari speranțe în tratamentul din țară. Voi veni în ianuarie, într-un cantonament cu o grupă de copii, la București, cu niște copii de la Chelsea București, va fi un cantonament de trei zile și-mi voi lua timp pentru a merge și la un doctor să mă vadă. Poate o să am noroc acolo să-mi găsească și mie o soluție, pentru că durerile sunt groaznice”.

Marcel Răducanu este stabilit încă din anii ’80 la Dortmund, în Germania.