Marcel Șerbuc, bărbatul care a ucis-o pe fetița de 12 ani a concubinei sale și i-a ascuns cadavrul în lada canapelei, a fost condamnat la 26 de ani de închisoare

Marcel Șerbuc, bărbatul care a ucis-o pe fetița concubinei sale, a fost condamnat miercuri de Tribunalul București la 26 de ani de închisoare pentru omor calificat și tâlhărie.

03 apr. 2024, 23:39
Marcel Șerbuc, bărbatul care a ucis-o pe fetița de 12 ani a concubinei sale și i-a ascuns cadavrul în lada canapelei, a fost condamnat la 26 de ani de închisoare
Marcel Șerbuc a fost condamnat la 26 de ani de închisoare

Marcel Șerbuc a fost condamnat la 26 de ani de închisoare, după ce a ucis-o pe fetița concubinei sale și i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele. Judecătorii de la Tribunalul Bucureși au luat act că mama copilei ucise, Simona Monica Iftimovici, nu a dorit să se constituie parte civilă în dosar.

Citește și: Criminalul din Berceni primește ce merită. Bărbatul acuzat că a ucis o copilă de 12 ani, apoi i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, ar putea primi închisoare pe viață. ”Îmi pare rău”

Magistrații au decis ca Marcel Șerbuc să plătească daune tatălui biologic al fetiței în cuantum de 80.000 de euro, iar fratelui vitreg suma de 15.000 de euro. Decizia tribunalului nu este definitivă.

La data de 3 iunie 2023, Secția 16 Poliție a fost sesizată de proprietarul unui apartament din Capitală cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic ce emană un miros de putrefacție.

Inițial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, dar o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl fetei este cel care a reclamat dispariția fetei la începutul lunii mai 2023.

Citește și: Ultimele mesaje ale fetiţei de 12 ani ucise în Berceni aruncă în aer ancheta: „Sunt logată pe telefonul mamei”

Fetița locuia cu chirie împreună cu mama ei și concubinul acesteia, Ilie Marcel Șerbuc, într-un apartament din Sectorul 4.

În spaţiul public a apărut o înregistrare purtată între mamă şi concubin, în care Marcel Şerbuc i-ar fi spus că nu a vrut să-i facă rău copilei, dar a avut un conflict spontan cu ea, ar fi împins-o şi fata s-ar fi lovit cu capul de cada din baie.

După crimă, mama și concubinul acesteia au părăsit țara, femeia fiind găsită în Catalunia, Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anhetatori.

Concubinul ei a fost dat în urmărire europeană și arestat în Olanda, fiind trimis în România în luna august 2023.