Marcel Toader, dezvăluiri ŞOC. De ce a anulat NUNTA cu Anamaria Ferentz: „Am cerut test de paternitate şi a plecat!”

Marcel Toader si Anamaria Ferentz s-au cununat la starea civila in vara lui 2005, anuntand o nunta mare pentru sfarsitul anului. Dupa jumatate de an de la fericitul eveniment, cei doi s-au despartit brusc, cantareata declarand apoi presei ca fostul sportiv este un barbat violent. In replica, fostul mare rugbyst a desfiintat-o pe artista.

31 aug. 2017, 05:41
Marcel Toader, dezvăluiri ŞOC. De ce a anulat NUNTA cu Anamaria Ferentz: „Am cerut test de paternitate şi a plecat!”

Marcel Toader a dezvăluit acum câţiva ani, la o emisiune tv, lucruri incredibile despre scurtul mariaj cu Anamaria Ferentz.

Acuzaţii ŞOCANTE la adresa lui Marcel Toader. „De Crăciun a altoit-o pe Gabriela Cristea!”

„Anamaria Ferentz cânta în cămine culturale şi câştiga în şase luni 800 de dolari. Pe de altă parte era o femeie foarte chletuitoare, foarte scumpă. Plăteam câte 33 de milioane numai la telefon. Pe lună. Se trezea la ora două şi vorbea toată ziua la telefon. Am dus-o la în vacanţă în Franţa, la Istanbul. A vrut stridii în mijlocul verii când nu se găseau, dar i-am făcut poftele”, a mărturisit Marcel Toader într-o emisiune tv.

Marcel Toader, replică dură pentru Maria Constantin. „O greşeală majoră iertată se repetă de o manieră fatală a doua oară”

„A rămas însărcinată şi m-am bucurat. Am fost la Paris să facem cumpărăturile pentru nuntă. Programasem nunta în seara de Revelion. Rezervasem trei hoteluri, plătisem peste două miliarde avans. Comandasem capre negre şi fazani la meniu. Când ne aflam la Paris un articol dintr-un ziar mi-a dat de gândit şi i-am spus că voi face un test de paternitate. Atunci mi-a spus că nu vrea să ne mai căsătorim. Din acel moment am ignorat-o complet. M-a sunat un cântăreţ de muzică populară pe care îl cunoşteam şi mi-a spus că nu mai merge la înregistrări pentru că urmează să facă avort. De atunci sunt nouă ani şi în tot timpul ăsta a vorbit despre mine în toată emisiunile”, a mai adaugat Marcel Toader.