Marcel Vela, postare virală pe facebook despre geaca de piele

Ministerul de Interne, Marcel Vela, a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj intitulat ”Secretul din spatele gecii de piele”, în care vorbeşte despre geaca sa de piele, despre care s-au scris numeroase articole. ”Ca o veritabilă «personalitate» a născut controverse”, a scris Vela despre geaca sa, precizănd că articolul său vestimentar ”a încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I”.

26 apr. 2020, 10:27
Marcel Vela, postare virală pe facebook despre geaca de piele

Marcel Vela estee tot mai activ pe Facebook. „Era un început de martie, iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toţii aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare şi fără să cunoaştem durata cursei. Schimbări în lanţ, o viaţă cu totul nouă, greutăţi, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluţii, prezenţă, viziune, credinţă şi multă speranţă. Ştiri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane şi … un ministru cu o GEACĂ”, a scris, Vela, duminică, în postarea intitulată „Secretul din spatele gecii de piele”.

STARE DE URGENŢĂ. Marcel Vela anunţă schimbarea restricţiilor pentru persoanele de peste 65 de ani

Marcel Vela a citat apoi titulurile a numeroase articole care s-au scris despre geaca sa de piele: „De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele apariţiilor sale!”, „Marcel Vela şi-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”, „Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”, „FAZA ZILEI! Ce şi-a trecut Vela pe geaca din piele!”, „Marcel Vela şi-a tras o geacă din piele la comandă!”

„Vorbim despre o geacă, nu?! Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ! A încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară şi a trezit în toţi ochiul critic. Hulită de unii şi iubită de alţii, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei şi ca o veritabilă «personalitate», a născut controverse. Ce face acum? Având o greutate atât de mare… Aşteaptă ziua de luni!”, şi-a încheiat Vela postarea, însoţită de mai multe fotografii în care poartă respctva geacă de piele.