Marcela Fota a început să plângă în timpul unui interviu. Ce relație a avut, de fapt, cu regretatul ei soț. „Copilul meu nu știe lucrul ăsta”

Marcela Fota a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu televizat. Vedeta a trecut printr-un moment foarte dificil, în urmă cu mai mulți ani, când și-a pierdut soțul și a rămas singură să-și crească copilul.

21 sept. 2023, 15:34
Marcela Fota a început să plângă în timpul unui interviu. Ce relație a avut, de fapt, cu regretatul ei soț. „Copilul meu nu știe lucrul ăsta”

Marcela Fota a reușit ca după decesul soțului să se pună pe picioare și să-și găsească echilibrul fiindcă David, fiul ei, avea nevoie de ea.

Marcela Fota a trecut prin cea mai neagră perioadă din viața ei după moartea soțului. Recent a făcut o serie de dezvăluiri în ceea ce privește relația ei.

L-a cunoscut pe regretatul său soț la doi ani de la divorțul lui de fosta soție și a urmat o perioadă grea pentru amândoi.

Citește și Mihaela Bilic aruncă în aer tot ce ştiai despre fast food. „Eu iubesc şaorma! Mi se pare o combinație delicioasă”

„Eu când l-am cunoscut avea 2 ani de la divorț. Am simțit-o ca pe o luptă pentru el. Fetele lui nu cred că au fost în totalitate de acord cu relația noastră. Nu știu dacă pentru el a fost aceeași bucurie cum a fost pentru mine (n. red sarcina). La un moment dat s-a retras, eu a trebuit să aștept să văd ce hotărăște. Când am început relația, pentru că el avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară, eu am vrut să fim financiar separat.

El cu banii lui, eu cu banii mei, el avea apartamentul lui, eu apartamentul meu și a venit un moment când copilul nostru crescuse, avem undeva la 4 anișori și eu am vrut o casă, iar el mi-a spus foarte clar că nu e pregătit să facă casă și dacă vreau casă să-mi fac. Atunci eu am decis să fac casa, iar în octombrie, după ce ne-am mutat în casa nouă, el a avut o perioadă de închidere și a venit la mine și mi-a zis: Eu în această locuință nu mă regăsesc și am căzut de comun acord, copilul meu nu știe lucrul ăsta și are 14 ani, am decis ca o perioadă el să se retragă la apartament și să-și dea seama ce-și dorește. A fost o perioadă puțin mai lungă, timp în care David a știut doar că tati pleacă devreme și vine târziu. El și-a luat timpul necesar și a venit la mine și mi-a spus că eu și David suntem familia lui și oamenii cu care vrea să ducă această viață”, a declarat Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și Andreea Popescu, experiență înfiorătoare: „M-a mușcat un maidanez de față. Am fost operată pe viu, fără anestezie. Am fost la trei spitale până m-au primit, le era frică că mor pe masa de operație”

Ce reacție a avut fiul Marcelei Fota după moartea tatălui

Cel mai greu moment pentru Marcela Fota a fost să accepte că fiul ei nu mai are tată. Vedeta a acordat un interviu în care a povestit despre acest episod sensibil, moment în care a izbucnit în lacrimi.

„Copilul meu nu a avut nicio reacție și i-am spus că tati este pus într-un loc în biserica în care a ajutat să se construiască și merg să stau cu el pentru că trupul lui va mai fi aici două zile și l-am întrebat dacă vrea să vină și el a zis că vrea să rămână acasă. Din momentul acela, copilul meu o secundă n-a mai vorbi despre această chestie. Efectiv refuza orice discuție pe acest subiect, aici a fost panica mea și durerea. Până la un moment dat, după două luni, timp în care am dus lupte de numai eu știu ce s-a întâmplat și a venit fiul surorii mele și a zis că David e închis în baie. L-am forțat să-mi deschidă ușa și mi-am găsit copilul de 12 ani urlând. L-am luat în brațe și am plâns amândoi până când mi-am dat seama că, în sfârșit, a acceptat și el. De atunci, a început susținerea asta reciprocă între noi”, a mai spus Marcela Fota.