Marcela Fota, atac la adresa artistelor de muzică populară. ”Mă vorbesc urâtele”

Marcela Fota a ieșit la atac, după ce în ultima perioadă a ajuns să fie subiect de discuție printre colegele de scenă. Deranjată de situație, artista a luat atitudine.

21 mai 2023, 23:18
Marcela Fota, atac la adresa artistelor de muzică populară. ”Mă vorbesc urâtele”

Marcela Fota este o femeie greu încercată de viață. Artista și-a pierdut soțul pe care l-a iubit enorm, iar suferința trecerii lui în neființă i-a marcat viața. Cu ajutorul copilului ei, al familiei și al prietenilor, artista a reușit să treacă peste greaua încercare.

Pentru că este tânără, frumoasă, talentată, Marcela Fota a decis să-și refacă viața, îndrăgostindu-se de un tânăr de 25 de ani. Vestea că artista de 45 de ani este din nou fericită nu le-a picat bine colegelor ei, care nu au întârziat să o critice.

Una dintre cele colegele care și-au dat cu părerea cu privire la viața sa amoroasă este Daniela Ploia, o artistă care s-a făcut mai mult remarcată prin scandaluri decât prin muzică.

Marcela Fota a decis să le închidă gura colegelor răutăcioasă și a lansat o melodie în care le răspunde, dându-le peste nas.

Multă lume mă vorbește/C-am un pui ce mă iubește/ El mi-a dat sufletul lui/Pupa-l-aș să-l pup de pui/Are tot ce-mi place mie și la dragoste mă-mbie(…). Mă vorbesc urâtele, c-am parte de dragoste/Dar și una mai frumoasă, că și ea e păcătoasă”, sunt câteva dintre versurile noii melodii ale Marcelei Fota.

Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia

Nu știu dacă dumneaei mă considera colegă, eu nu sunt atât de cunoscută. Cum eu sunt o fire directă, vocală în mediul online, la o știre cu colega mea, care după ce i-a decedat soțul s-a cuplat cu un copilaș de 20 și ceva de ani, n-am vrut s-o lovesc, pur și simplu am aruncat un comentariu. Eu am zis: cum e o vorba din popor, tu te duci, eu ma mărit!

Asta a fost replica mea, n-am atacat-o. Apoi ea m-a atacat la o televiziune, n-a perceput în ce context am spus și ca n-am nimic personal cu ea. Apoi, am stat și m-am gândit ca eu chiar am dreptate, te prezinți pe la toate televiziunile, vai, ce drame, suferință… am înțeles-o, am plâns odată cu ea, pentru suferința ei! Și deodată apari ca tu ești cu cineva, mai mare puțin decât copilul tău… nu pica bine.

Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat… pune-te în situația mamei băiatului. Când ești mamă, persoană publică, trebuie să ai grijă la ce exemplu dai în societate. Cred ca dădea mai bine să se cupleze cu cineva mai în vârstă, decât cu un copil. Aici a fost problema, după drama pe care ai făcut-o pe la toate televiziunile, sa apari… Noi, artiștii, știam de acest partener, am și văzut-o la câteva evenimente cu el. Nu judec, dar nici nu pot sa aprob astfel de exemple, mai ales în cazul persoanelor publice”, a declarat Daniela Ploia, pentru Star Popular.