Marcela Fota, probleme pe plan sentimental. Artista dă de înțeles că relația cu tinerelul de 24 de ani s-a terminat: „Nu aștepta lucruri de la un nesimțit”

Marcela Fota dă de înțeles că se confruntă cu probleme pe plan sentimental, prin mesajele pe care le postează adesea în mediul online.

20 sept. 2023, 17:20
Marcela Fota, probleme pe plan sentimental. Artista dă de înțeles că relația cu tinerelul de 24 de ani s-a terminat: „Nu aștepta lucruri de la un nesimțit”
Marcela Fota ar fi fost trădată de iubitul tinerel

În ultima perioadă, Marcela Fota dă de înțeles că se confruntă cu probleme pe plan sentimental. Artista a început să posteze diferite mesaje pe rețelele de socializare de câteva săptămâni, dând de înțeles că relația cu iubitul de 24 de ani a ajuns la final și, mai mult de atât, că i-ar fi fost înșelată încrederea.

Citește și: Marcela Fota aruncă buzduganul pe Instagram: „Când mă vezi cu altcineva, sper că o să înțelegi”. Tânărul iubit milionar nu a reacţionat

Marcela Fota spune mereu lucrurilor pe nume și nu se ascunde după degete atunci când are ceva de spus. Chiar dacă a generat un val de critici la adresa sa în momentul în care a recunsocut că, la scurtă vreme de la decesul soțului ei, și-a refăcut viața alături de un bărbat mult mai tânăr decât ea, a fost asumată până la capăt, indiferent de consecințe.

Nici de această dată, artista nu are de gând să-și ascundă problemele cu care se confruntă, dându-le de înțeles admiratorilor săi din mediul online că se află într-o perioadă în care descoperă cu adevărat cine au fost persoanele cu care și-a împărțit viața.

Citește și: Decizia luată de Marcela Fota la 3 ani de la moartea soțului. Este implicat și fiul artistei

Chiar dacă nu a menționat cui i se adresează mesajele pe care le postează, fanii acesteia s-au gândit imediat că Marcela Fota are probleme în dragoste cu iubitul de 24 de ani. De data aceasta, a dat de înțeles că a învățat o lecție valoroasă despre oamenii din jurul ei.

„Nu aștepta daruri de la un zgârcit, adevărul de la un mincinos, respect de la un nesimțit, iubire de la un dușman. Nu aștepta lucruri scumpe de la oameni ieftini!”, a fost mesajul distribuit de Marcela Fota.