Marco Borrielo, dezvăluiri despre relaţia cu Mădălina Ghenea. „Nimeni n-a reuşit asta!”

Marco Borriello, 37 de ani, fost atacant la AC Milan, AS Roma şi Juventus, a dezvăluit motivul pentru care relaţiile sale cu femei celebre din showbiz precum Mădălina Ghenea şi Nina Senicar n-au mers.

21 iul. 2020, 18:11
Marco Borrielo, dezvăluiri despre relaţia cu Mădălina Ghenea. „Nimeni n-a reuşit asta!”

Marco Borriello şi Mădălina Ghenea au trăit o poveste de dragoste cunoscută în tot showbizul din Italia. Fotbalistul a fost foarte îndrăgostit de româncă şi Mădălina Ghenea a lăsat de înţeles că ea a fost cea care nu şi-a mai dorit relaţia.

Motivul pentru care Mădălina Ghenea nu s-a căsătorit până acum şi nu intenţionează s-o facă nici în viitor

Acum, la câţiva ani distanţă de la acele momente, Marco Borriello pare că şi-a găsit linişte în faţa modelului şi antreprenorului brazilian Sofia Resing, care este cu 10 ani mai tânără decât el.

Presa italiană a încercat să găsească motivul pentru care Marco Borriello s-a oprit la Sofia Resing, deşi prin viaţa lui au trecut femei precum Mădălina Ghenea sau Nina Senicar. Fostul internaţional italian spune însă că niciuna dintre ele n-a reuşit să-l mişte atât de mult încât să-l facă să-şi schimbe gândirea pe care o avea atunci.

Imaginile care i-au încins pe fani. Cum a fost surprinsă Madalina Ghenea la piscină FOTO

„Nimeni n-a reuşit să mă distragă de la fotbal. Ani de zile m-am gândit doar la cariera mea şi la distracţie. Acum încep să-mi doresc o parteneră stabilă şi mulţi copii”, a explicat Marco Borriello.