Mare atenție ce postați în online! Doi tineri din Prahova, reținuți după s-au filmat cu arma în mână pe Tik Tok. În loc de like-uri, s-au trezit cu mascații

Doi bărbați din Prahova au fost reținuți după ce s-au filmat cu arma în mână și au postat imaginile pe Tik Tok. În loc să primească like-urile mult așteptate, aceștia s-au trezit cu mascații la ușă. În urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit în casele celor doi suspecți o puşcă şi două pistoale supuse autorizării, dar şi peste 75 de cartuşe.

08 dec. 2022, 23:24
Mare atenție ce postați în online! Doi tineri din Prahova, reținuți după s-au filmat cu arma în mână pe Tik Tok. În loc de like-uri, s-au trezit cu mascații

Mare atenție ce postați în online! Doi tineri din Prahova, care au vrut să facă spectacol pe Tik Tok cu un filmuleț în care apar cu o armă în mână, au fost reținuți după ce oamenii legii nu au apreciat postarea lor.

Citește și Video! Fiul Dianei Şoşoacă, Tik Tok viral cu mama lui: “La cât eşti de bombă te duc ăştia pe front şi jur că nu mai vezi niciun rus la orizont!”

Mare atenție ce postați în online

În loc să obțină like-urile mult așteptate, cei doi bărbați din Mizil s-au trezit cu mascații la ușă, imediat după ce polițiștii prahoveni au văzut postarea pe Tik Tok și s-au autosesizat în acest caz.

@francysmario♬ Дикая львица – ALEX&RUS

Oamenii legii au descoperit în urma perchezițiilor efectuate, în casele celor doi suspecți, trei arme letale. Este vorba de o puşcă şi două pistoale supuse autorizării, dar şi peste 75 de cartuşe.

„În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Poliţia oraşului Mizil pun în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară în oraşul Mizil, la domiciliile a doi bărbaţi, cu vârstele de 22, respectiv 29 de ani, bănuiţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În fapt, poliţiştii s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unui clip video postat pe o reţea de socializare, în care unul dintre cei doi bărbaţi prezenta o armă, aflându-se la domiciliul celui de-al doilea, niciunul dintre aceştia nefiind deţinători legali de arme”, a transmis Poliţia judeţeană Prahova, într-un comunicat de presă.

Potrivit anchetatorilor, două persoane au fost rănite de suspecți.

Cei doi bărbați cu aspirații de influenceri au fost duși joi la audieri și urmează ca vineri să fie prezentați în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

În urma acestei experiențe, cu siguranță că eroii Tik Tok-ului prahovean, vor avea mai multă grijă în privința postărilor lor de pe rețelele de socializare. Mai ales că ultima postare a lor a strâns mai multe capete de acuzare decât like-uri în sine.

Citește și Cătălin Cherecheș, discurs impresionant de 1 Decembrie! „Mi-aș dori să-i văd și pe maghiarii din Transilvania aici, lângă noi, lângă români! Speranța pe care o avem în copiii noștri o lăsăm să alunece din ce în ce mai jos pe Instagram și Tik Tok”