Mare atenţie la produsele pentru slabit. Ilie Micolov a murit din cauza unui sirop. Funeralii la Suceava pentru marele artist

Regretatul Ilie Milcolov va fi condus marţi pe ultimul drum. Fiica artistului nu va fi prezentă la funeralii din cauza sarcinii avansate. În schimb, soţia sa a venit special din Germania ca să-şi îngroape soţul.

24 iul. 2018, 05:42
Mare atenţie la produsele pentru slabit. Ilie Micolov a murit din cauza unui sirop. Funeralii la Suceava pentru marele artist

Cantaretul Ilie Micolov s-a stins din viata sambata, 21 iulie, la varsta de 69 de ani. Artistul suferea de mai multe afectiuni, printre care si diabet si avea mari probleme cu greutatea.

Artistul locuia la Suceava, unde medicii se străduiau să-l scape de durerile îngrozitoare de la picioare, cu care Ilie s-a ales în 2015, după ce un bărbat l-a convins să bea un sirop de slăbit.

N-am mai dat de omul acela, mi-a fost rău imediat după ce am băut lichidul, de atunci stau mai mult prin spitale. Am făcut ulcer varicos, picioarele mele sunt foarte umflate, nu-mi mai intră piciorul în pantofi, merg cu greutate, cu ajutorul cârjelor. Aş vrea să mai cânt, să mai fac un ban, dar nu sunt transportabil. Ar trebui să primesc o pensie minimă, de câteva sute de lei, dar trebuie să umblu pe la ghişee cu actele şi nu pot ieşi din casă”, spunea artistul anul trecut.