Marea Britanie, sub zăpadă: Ninsorile şi viscolul au dat peste cap traficul pe şosele GALERIE FOTO VIDEO

Vremea rea face ravagii în Marea Britanie. Mai multe drumuri au fost blocate, iar peste 100 de şcoli au fost închise. Zăpada şi poleiul de pe şosele au îngreunat traficul şi au provocat accidente.

15 ian. 2015, 08:37

Ninsoarea şi gerul fac victime în Marea Britanie. Un bărbat de 57 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a derapat pe şosea şi a izbt un camion cu lemne. Buştenii au căzut peste şofer. Drumul a fost blocat ore în şir.

Rafalele de vânt au atins şi 120 de kilometri pe oră în zonele de coastă din Anglia şi Ţara Galilor. Mai multe tiruri au rămas înzăpezite, potrivit România TV.

O femeie de 56 de ani a fost rănită grav într-un alt accident rutier şi peste 40 de copii au scăpat ca prin minune fără a fi răniţi, după ce autocarul în care se aflau a derapat şi a ajuns într-un şanţ. În total, 57 de maşini au fost implicate în accidente pe şoselele din Marea Britanie.

Citeşte şi Furtună cu vânt de 180 de kilometri pe oră în Marea Britanie

Peste 100 de şcoli şi grădiniţe au fost închise în nordul Marii Britanii, în principal în Scoţia, din cauza ninsorilor abundente, iar câteva sute de locuinţe au rămas fără curent electric.