Marea dramă neştiută a lui Mihai Constantinescu. Vezi prin ce trece artistul

Toata lumea îl cunoaşte pe Mihai Constantinescu ca pe un om cu drag de viaţă li mereu cu zâmbetul pe buze. A cântat o viaţă întreagă despre “O lume minunată”, însă în sufletul lui a ţinut secretă o mare suferinţă, legată de familia lui.

15 ian. 2014, 13:33
Marea dramă neştiută a lui Mihai Constantinescu. Vezi prin ce trece artistul

Mihai Constantinescu provine dintr-o familie în care muzica a fost tot timpul prezentă, tatăl său, Constantin Constantinescu, fiind un cântăreţ de operă foarte apreciat, scie cancan.ro.

„Tata era foarte talentat, un cântăreţ de operă foarte bun. Îmi aduc aminte că în casă răsuna tot timpul vocea lui şi totul vibra în jurul lui”, a povestit Mihai Constantinescu. Marea supărare a artistului este că tatăl său nu a apucat să asculte un cântec de-al său.

„Din păcate, tata nu a mai apucat să mai ştie că eu fac aşa ceva. Poate ar fi avut vreun cuvânt să îmi spună sau să mă sfătuiască. Nu a avut şansa să ştie că eu fac aşa ceva. Aş fi vrut măcar să fi auzit un cântec şi să îl întreb dacă îi place sau nu. Dar nu am avut şansa asta. Mama a ascultat. Am chemat-o la primul meu recital în televiziune, a stat pe un scaun în primul rând. Ştiu că a fost emoţionată, cred că i-a plăcut, dar nici pe ea nu am avut-o prea mult”, a dezvaluit Mihai Constantinescu.