Marea nuntă de la Buzescu s-a terminat cu haos. Socrul mare care a organizat evenimentul luxos, reținut. Cum face bani Miclea Finuțu

Nuntașii din Buzescu au surprins o țară întreagă cu marele eveniment care a paralizat traficul pe drumul european, ce străbate comuna Buzescu, supranumită Beverly Hills de Teleorman. Iată cu ce se ocupă socrul mare, ”liderul” evenimentului luxos.
Filip Stan
17 mai 2024, 15:03
Marea nuntă de la Buzescu s-a terminat cu haos. Socrul mare care a organizat evenimentul luxos, reținut. Cum face bani Miclea Finuțu

S-a terminat distracția pentru nuntașii care au paralizat traficul pe drumul european care străbate comuna Buzescu, supranumită Beverley Hills de Teleorman.

Citește și Reguli noi pentru nuntași în 2024! Câți bani trebuie să scoată mirii din buzunar pentru meniul de la nuntă

La câteva zile după ce nuntașii s-au etalat în toată localitatea cu grandomania lor, polițiștii au început să aplice sancțiuni. Socrul a fost reținut.

Este posibil să fie o situație fără precedent! La doar câteva zile după nunta fastuoasă din localitatea Buzescu, socrul mare a fost reținut de polițiști.

Tatăl mirelui este acuzat de instigare la îngreunarea circulației pe drumurile publice. De altfel, nu este prima oară când bărbatul paralizează celebrul cartier din Teleorman.

În anul 2023, socrul mare a blocat aceeași șosea europeană care leagă Alexandria de Roșiorii de Vede pentru o altă nuntă, cea a fiicei sale.

Individul reținut este fiul lui Dan Finuţu, care a devenit renumit pentru palatul pe care îl deține în Buzescu, fiind o copie fidelă a Tribunalului din Caracal.

Miclea Finuțu a petrecut doar 12 ore în arest, apoi a fost lăsat să plece acasă.

În 2023, atunci când a fost doar socru mic, Miclea Finuțu a organizat o altă petrecere fastuoasă, asemănătoare cu cea care a avut loc zilele trecute.

La eveniment au participat lăutari cunoscuți, și, desigur, au defilat maşini, drone şi elicoptere, blocând traficul din toată localitatea.

Mai mult decât atât, Miclea are și alte probleme cu legea, pentru că acesta ar mai fi dat cu subsemnatul la poliție și în trecut.

După tatăl său s-a stins din viață în anul 2012 în urma unui accident rutier, acesta le-a lăsat copiilor moştenire nu doar castelele poleite şi milioanele de euro, ci şi afacerile.

Cam așa au ajuns Miclea Finuţu şi fratele său mai mic să fie în fruntea firmelor tătălui lor, care se ocupau cu importurile de metale rare.

La un moment dat, familia Finuţu ajunsese cel mai mare furnizor de materii prime pentru combinatele siderurgice din România, deci vorbim de bani grei.

Nunta din Buzescu, un coșmar pentru șoferi

Chiar și așa, nimeni nu scapă de dreptate. În anul 2014, frații Finuțu au fost cercetați pentru evaziune fiscală. Atunci, ANAF estima că prejudiciul se ridica la aproape 40 de milioane de euro.

Mai precis, în urma incidentului, poliția a asigurat practic escorta alaiului miresei, compus dintr-un grup numeros de persoane și mai multe mașini de lux, care transportau diverse elemente pentru petrecere, de la rochia miresei până la animale și băuturi pentru invitați.

De altfel, nuntașii au adus în stradă mobilier, covoare roșii și ornamente, ceea ce a făcut determinat circulația să devină complet blocată, fiind motivul principal al investigației deschise acum de Poliție.

După cum au spus și localnicii, coloana de nuntași care se îndrepta către casa miresei, mergând cu viteză redusă, a fost deschisă de un bolid de lux, respectiv Rolls Royce, pe capota căruia fusese plasat un manechin îmbrăcat în rochie de mireasă, era formată din mulți tineri care mergeau în spatele acesteia.

Citește și Socrul mare de la nunta din Teleorman care a blocat circulația, reținut de poliție. Ce acuzații i se aduc

Poliția din Teleorman investighează și alte posibile infracțiuni, deoarece în imaginile publicate pe rețelele de socializare se pot vedea, printre altele, alimente cărate pe stradă.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Cum speli, de fapt, corect mașina la spălătoriile self. Mulți șoferi nu știu asta
Capital.ro
Aceste mașini au INTERZIS! Se introduc noi restricții de circulație
Playtech.ro
Maria Constantin, cu sânii la vedere în public. Le-a tăiat respirația tuturor cu bustul generos
DailyBusiness
Șoferii scapă de statul la cozi! Anunțul făcut astăzi de Ministerul de Interne
Adevarul
Câți bani au luat Bettyshor și Roxana ca să fie bătute măr de un bărbat. Reacțiile presei internaționale
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Pescobar și-a botezat băiețelul! Imagini inedite de la petrecerea faraonică
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Un val de aer tropical a pătruns în România: Meteorologii ANM anunță temperaturi de peste 33 de grade Celsius în anumite regiuni din țară, furtuni și grindină
Capital.ro
Dezvăluire BOMBĂ despre Traian Băsescu. Ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Răsturnare de situație privind creșterea plafonului de impozitare a pensiilor. Ce se întâmplă de la 1 septembrie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'