BABA VANGA a spus ce cadouri să nu primeşti NICIODATĂ. Cum te poate nenoroci un obiect banal adus în dar

Marea prezicătoare Baba Vanga spunea: „De unele cadouri bucură-te, de altele - apără-te!”. Într-adevăr, există daruri care pot aduce energie negativă.

06 iul. 2018, 10:40
BABA VANGA a spus ce cadouri să nu primeşti NICIODATĂ. Cum te poate nenoroci un obiect banal adus în dar

Cuţit

Cuţitul, foarfeca sau orice alt obiect ascuţit trebuie să ţi-l cumperi singur, scrie bzi.ro. Lucrurile cu vârf ascuţit acumulează prea multă energie negativă. Dacă cel care îţi face un cadou de acest tip insistă să-l primeşti, ar fi bine să-l cumperi de la el, măcar cu o sumă simbolică.

Citeşte şi Dacă vezi acest copac, nu-l ocoli, rupe câteva crenguţe şi ţine-le în casă. Vei avea noroc de bani tot anul

Ceas

Acest obiect contorizează timpul. Chiar dacă nu pare să fie nimic special, ceasul tinde să se oprească. Ca acest cadou să nu simbolizeze sfârşitul unei vieţi fericite, ar fi bine să-i dai donatorului câteva monede.

Portmoneu

Primind în dar un portofel gol, rişti să pierzi norocul la bani. De aceea, în el trebuie să fie măcar un bănuţ.

Batistă pentru nas

În culturile multor popoare, există obiceiul de a da batiste la înmormântări. Acest accesoriu este strâns legat de lacrimi şi durere. Unde mai pui că şerveţelele de hârtie sunt mult mai practice şi mai comode.

Perle

Un astfel de cadou poate aduce necazuri, pierderi și boli. În multe țări, perlele simbolizează lacrimile văduvelor și a orfanilor.

Oglindă

Este un obiect prea misterios pentru a-l primi în dar cu ușurință. Se spune că oglinda îți poate lua frumusețea, tinerețea și vitalitatea. În deosebi, trebuie să te temi de oglinzile vechi, scrie misstits.ru.

Mănuși

Această piesă vestimentară este implicată în foarte multe ritualuri magice, care vizează schimbarea personalității. De aceea, ar fi bine să faci schimb de mănuși. (cum se spune în popor, ochi pentru ochi).


loading...