Marele absent de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ce mesaj a transmis pentru cei doi

Simona Halep și Toni Iuruc au avut, miercuri, cununia civilă. La petrecere participă nume importante precum Ilie Năstase, Ștefan Bănică, Gică Hagi sau Gică Popescu.

15 sept. 2021, 22:31
Marele absent de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ce mesaj a transmis pentru cei doi

Marele absent de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Mirii și invitații lor s-au îndreptat spre „Fratelli Beach & Club” din Mamaia, care beneficiază de un open bar, iar lista băuturilor disponibile este una amplă, cu selecţii de lux, pe care se regăsesc şampanie Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei. Printre cei care vor întreţine atmosfera se numără Dan Bittman, solistul vocal al trupei Holograf, şi Loredana Groza.

Marele absent de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc

Marele eveniment i-a adus aproape pe toți cei dragi Simonei Halep și soțului ei, dar o persoană importantă a lipsit atât de la cununia civilă, cât și de la petrecerea de după. Este vorba despre antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill. Australianul a ținut să transmită un mesaj cuplului, pe Twitter, unde a postat și câteva fotografii de la fericitul eveniment.

Meniu de lux la nunta lui Toni Iuruc cu Simona Halep. Invitaţii, trataţi regeşte FOTO

„Simona s-a căsătorit astăzi cu Toni în România! Felicitări și multe îmbrățișări amândurora! Un cuplu minunat! Să aveți o petrecere frumoasă alături de prieteni și familie în această seară!”, a fost mesajul postat de Darren Cahill. Antrenorul australian nu a putut să ia parte la petrecerea de cununie a sportivei. Cei doi urmează să se întâlnească în luna octombrie pentru turneul de la Indian Wells, dar și competițiile de la Kremlin Cup și Transylvania Open.