Marele actor Florin Piersic, şofer activ la 81 de ani. „M-am logodit cu maşina…” FOTO

Florin Piersic are 81 de ani, dar duce in continuare o viata activa. Pe langa faptul ca isi continua cariera artistica, care il solicita din punct de vedere mental si fizic, Piersic practica o alta activitate solicitanta, cea de sofer.

10 oct. 2017, 08:12
Marele actor Florin Piersic, şofer activ la 81 de ani. „M-am logodit cu maşina…” FOTO

Anul trecut, Florin Piersic a devenit ambasador al unei marci de masini japoneze, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Florin Piersic, anunţ dureros: „Sunt bolnav. Am luat şi câte 40 de pastile pe zi”

„Am maşina de aproape trei luni şi vă spun că eu ştiu despre acest automobil mai multe decât cei care l-au făcut. M-am logodit cu maşina. Peste câteva luni împlinesc 80 de ani, oare câţi or să mai fie? Şi nu am avut niciodată o maşină cu 0 km la bord”, declara anul trecut Florin Piersic. Piersic a fost mereu un sofer impatimit si nu a renuntat la condus, in ciuda varstei inaintate.

Mai mult, actorul a schimbat mereu masinile. In 2015, el isi vindea pe OLX Fordul Galaxy Ghia, fabricat in 2001, pentru 3.500 de dolari, iar in 2012 a vandut un Ford Granada, din 1982, cu 2.000 de euro. Lui Florin Piersic i-a placut atat de mult sa sofeze, incat a facut-o si in filme.

Citeşte şi Florin Piersic explică de ce vorbeşe MULT. „Nu vă pare rău că oamenii ăştia nu mai sunt?”

„În Aventuri la Marea Neagră aveam o maşină care mergea înainte, venea înapoi. Şi tot aşa… Era un fel de glumă legată de maşina pe care o aveam. Am condus şi în producţia pe care am făcut-o la unguri şi care se cheamă Am fost cândva un călăreţ domn. Filmările au avut loc la Budapesta şi trebuia să mă strecor printre obstacole şi să mă ţin după automobilul în care se aflau operatorii. Nu a fost uşor, dar am condus foarte detaşat”, a dezvaluit Piersic.