MARELE REGRET al lui Gigi Becali: „N-am să mai fac niciodată aşa ceva”

Gigi Becali regretă că a plecat pe Muntele Athos şi că nu a fost alături de echipa Steaua la partida retur cu Chelsea, de la Londra.

18 mart. 2013, 06:17
MARELE REGRET al lui Gigi Becali: „N-am să mai fac niciodată aşa ceva”

Patronul „roş-albaştrilor” crede că alta ar fi fost soarta calificării dacă mergea cu Steaua să înfrunte Chelsea.

„Oastea trebuie să fie generalul cu ea! De acum încolo n-am să mai fac niciodată aşa ceva. N-o să mai lipsesc niciodată la luptele importante”, a spus Becali, citat de ziare.com.

Steaua a fost învinsă cu 3-1 de Chelsea şi a ratat calificarea în sferturile Europa League. Becali s-a aflat pe Muntele Athos şi nici măcar n-a văzut meciul. A aflat rezultatul la telefon.

Am aflat la pauză , în direct la telefon de la soţia mea, că am egalat. Mi-a fost greu să cred apoi că o să ne mai scoată. Mi-era greu să cred că o să poată ei să ne mai dea două goluri. Dar dacă jucătorii vedeau meciul ăla Inter- Barcelona, erau calificaţi atunci„, punea Gigi Becali, la întoarcerea în ţară.

Reghe e un antrenor foarte valoros, dar e tânăr şi el. Învaţă din practică. Dar dacă o să fie orgolios şi n-o să înveţe din loviturile astea, n-o să fie bine. De ce să mai controlezi jocul? Jocul era controlat, eram calificaţi. Trebuia să le dea mingea numai lor. Aşa le-a zis Mourinho. Lăsaţi-i pe ei să se joace cu ea şi aglomeraţi zona. Cum să mai dea ei două goluri? Am avantaj 1-0, apoi măresc avantajul, că dau gol în deplasare. Dacă eşti obosit şi cu mintea obosită în apărarea, faci faulturi, dai pe lângă ea„, mai arăta Gigi Becali.