Marele secret al lui Dan Bittman! Deși bogat și celebru, alege să folosească transportul în comun: „Dai 3 lei, adică nimic”

Dan Bittman a recunoscut că preferă să meargă cu mijlocul de transport în comun și că acest lucru îl ajută să economisească.

08 mart. 2024, 11:43
Marele secret al lui Dan Bittman! Deși bogat și celebru, alege să folosească transportul în comun: „Dai 3 lei, adică nimic”
Marele secret al lui Dan Bittman! Deși bogat și celebru, alege să folosească transportul în comun: „Dai 3 lei, adică nimic”

Dan Bittman, cunoscut pentru succesul uriaș în industria muzicală și pentru viața sa plină de reușite, a surprins pe mulți prin atitudinea sa simplă față de viață. Deși este un artist faimos, preferă să trăiască simplu și să se deplaseze cu mijloace de transport în comun, așa cum a dezvăluit în podcast-ul moderat de Teo Trandafir.

Citește și: Rețeta deosebită care îți va impresiona familia! Preparatul numit ”Puiul 65” face ravagii în rândul bucătăreselor. Gata mai repede decât ai crede

Această alegere este legată și de economia de bani și timp pe care o aduce, iar Bittman a subliniat că stilul său de viață „normal” este important pentru el, în ciuda celebrității sale. Sinceritatea lui Dan Bittman a surprins-o chiar și pe Teo Trandafir, care a remarcat că puține vedete din industria noastră adoptă o atitudine similară.

„Merg cu 301 până la Mall Băneasa(…) Unii se uită, alții nu. Adică mă simt foarte bine, am fost de nenumărate ori cu 301, chiar zilele trecute. Îmi place. Și te duci cu telefonul, dai 3 lei. 3 lei! Adică nimic! Și ajungi într-un sfert de oră, exact cum ajungeam și cu mașina mea. La munte, 2 ore până la Predeal. Nu 4, nu 6, cu trenul, clasa I sau a II-a, depinde cum găsești. Nu e nicio problemă. Se mai uită unul câș, dar nu e nicio problemă, adică așa ar trebui să fie normalitatea”, a mărturisit Dan Bittman, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

Artistul s-a iubit vreme de 25 de ani cu Liliana Ștefan și au devenit părinții a 3 băieți. Vedeta de televiziune are un foarte mare regret legat de faptul că au existat momente când a simțit că și-a neglijat familia prin prisma meseriei sale.

„De foarte multe ori am simțit că mi-am neglijat familia când am fost plecat. Odată, mijlociul meu mi-a reproșat… Am rămas în aeroport în China, din cauza armatei coreene și s-a închis tot spațiul aerian din China și trebuia să vin acasă exact de ziua de naștere a lui Patrick, el era mic. Am aterizat a doua zi, pentru că ne-am oprit în Paris, am stat acolo o noapte, în fine… nu m-a iertat. Mi-a reproșat că nu am venit de ziua lui, dar asta este… era mic, acum a crescut, a înțeles și nu au mai existat probleme.”, a declarat Dan Bittman pentru Playtech.

Citește și: Perle simulare bac 2024: „Nicolae al II-lea a fost ultimul ţăran al Rusiei/ Puterea executivă era excitată de guvern/ După întoarcerea bărbaților din război a avut loc un baby boom”