Margherita de la Clejani, GAFĂ COLOASĂ. Incredibl cum s-a fotografiat: imaginea scandaloasă care a stârnit furie pe internet FOTO

Margherita de la Clejani a făcut o gafă colosală. Vedeta s-a pozat pe o troiță dedicată eroilor de la Revoluție, reușind astfel să strângă foarte multe comentarii negative.

26 iun. 2019, 16:51
Margherita de la Clejani, GAFĂ COLOASĂ. Incredibl cum s-a fotografiat: imaginea scandaloasă care a stârnit furie pe internet FOTO

Margherita de la Clejani este cunoscută pentru gafele pe care le comite, însă ultima pe care a făcut-o pare că le întrece pe toate. Zilele trecute, Margherita a plecat în Constanţa cu nişte prieteni şi la un moment dat a trecut pe lângă o troiţă dedicată eroilor de la Revoluţie, ridicată în martie 1990. Pe ea scrie „Veşnică neuitare. Această troiţă este ridicată în memoria eroilor căzuţi în Revoluţie de către Societatea Demnitatea a femeilor din Constanţa”.

Margherita de la Clejani şi-a cumpărat puşcă. „Cine mă mai supără… PAC!” FOTO

Margherita s-a urcat pe troiță să își facă câteva fotografii pe care le-a publicat direct pe Facebook, fără să se gândească la consecințe.

Imediat au început început să curgă comentariile negative de la fani: „Nu cred aşa ceva”, „Îţi trebuie două cuie în mâini”, „Ce oi căuta acolo nici tu nu ştii”, „Asta da statuie, tată!”.