Margherita de la Clejani şi-a părăsit părinţii şi fratele. Motivul, HALUCINANT. „Sunt foarte mulţumită şi fericită”

Margherita, fiica Clejanilor, a mărturisit în urmă cu puţină vreme că doreşte să facă o schimbare în viaţa sa, mai exact în carieră. Bruneta a renunţat la colaborarea cu părinţii pentru a cânta singurică.

12 mart. 2018, 09:16
Margherita de la Clejani şi-a părăsit părinţii şi fratele. Motivul, HALUCINANT. „Sunt foarte mulţumită şi fericită”

Taraful de la Clejani format, până nu de mult, din Viorica, Ioniţă şi cei doi copiii ai lor, Fulgy şi Margherita, are ca tarif suma de 5000 de euro, conform surselor, pentru fiecare spectacol pe care îl susţine, scrie spynews.ro.

Citeşte ş  Casa Clejanilor din Capitală, călcată de hoţilor. ” Individul avea un corp contondent în mână şi …”

Margherita s-a desprins de taraful de la Clejani şi a anunţat că a lansat deja o piesă solo, iar pentru concerte, focoasa brunetă cere o sumă mult mai mcă.

Margherita ar cere pentru un spectacol suma de 2.500 de euro, conform surselor.

„E momentul să mă desprind şi să merg singură. Nu renunţ la colaborarea mea cu părinţii, dar voi avea proiectul meu singură, voi merge cu băieţii mei. A fost ideea mea. Tatăl meu mereu m-a sprijinit, e destul de dificil când ai o cale bătătorită deja. Dar eu sunt foarte mulţumită şi fericită, pentru că am sprinijul lor. (…) Tot tatăl meu mă impresariază”, a spus în urmă cu puţin timp Margherita de la Clejani.