Maria, românca executată în stil mafiot în Spania, este fostă campioană naţională de juniori la volei FOTO

Maria Marian, românca în vârstă de 29 de ani împuşcată în Spania, este o fostă campioană naţională de juniori la volei. Maria a jucat pentru echipa din oraşul său natal, CSS Sibiu.

22 nov. 2018, 13:53

În urmă cu 14 ani, tânăra din Sibiu juca volei de performanţă la echipa CSS Sibiu şi chiar a câştigat un titlu de campioană naţională de juniori, scrie observator.tv.

Între timp, Maria s-a mutat în Spania, în Torre de Urzaiz, o suburbie a oraşului Zaragoza, împreună cu familia sa.

Citeşte şi O româncă de 29 de ani a fost executată în stil mafiot în Spania. Maria a murit în braţele surorii ei FOTO

Citeşte şi Prietenii din Sibiu, dar şi antrenorii echipei de volei la care Maria a jucat atunci când era adolescentă, au fost şocaţi să afle modul cumplit în care fata şi-a găsit sfârşitul în Spania.

Miercuri seară, în jurul orei 20.00, Maria se întorcea acasă, cu maşina, alături de sora ei.

În faţa casei, românca a fost aşteptată de doi bărbaţi pe care părea să îi cunoască. După câteva schimburi de replici, cei doi au scos pistoalele şi au împuşcat-o pe Maria.

Tatăl celor două fete, aflat în casă, a fost cel care a alertat autorităţile.

Potrivit presei din Spania, după ce au împuşcat-o pe româncă, în ceea ce pare a fi o reglare de conturi între grupări de traficanţi de droguri, cei doi criminali au urcat într-o maşină de culoare roşie şi s-au făcut nevăzuţi.

Unul dintre suspecţi, conform informaţiilor oferite de sora Mariei Marian, ar fi un bărbat cu vârsta între 35 şi 40 de ani, nu mai înalt de 1,65 metri, păr blond tuns scurt, fiind îmbrăcat cu o scurtă kaki.

Al doilea e aproximativ de aceeaşi statură, purta blugi negri şi un sacou de culoare închisă.