Maria Băsescu, la cumpărături de Ziua Copilului

Maria Băsescu a fost prima la cumpărăturile pentru Ziua Copilului. Soţia lui Traian Băsescu a căutat cadoul perfect pentru nepoţica ei, Sofia Anais, care pe 1 iunie împlineşte 9 luni.

01 iun. 2014, 08:59
Maria Băsescu, la cumpărături de Ziua Copilului

Pentru ca obisnuieste sa-si cadoriseasca nepotica chiar si in afara zilelor speciale, Maria Basescu nu putea risca sa ramana cu mana goala chiar de 1 Iunie, scrie cancan.ro. Pe langa faptul ca se sarbatoreste Ziua Copilului, la aceasta data, fiica Elenei implineste 9 luni de viata.

Ca sa fie sigura ca va gasi cadourile perfecte pentru Sofia Anais, sotia presedintelui a pornit prin magazine cu cateva zile inainte de ziua cea mare.

Citeşte şi PRIMA REACŢIE a familiei Băsescu după ŞANTAJUL ginerelui lui Bercea Mondial VIDEO

Insotita de o grijulie angajata SPP, Prima Doamna s-a orientat spre un cunoscut hypermarket din Capitala, unde obisnuieste sa-si faca mai toate cumparaturile.

De aceasta data, Maria Basescu venise special ca sa cumpere hainute, intrucat s-a dus glont la raionul cu textile pentru copii.

Citeşte şi PRIMA REACŢIE a familiei Băsescu după ŞANTAJUL ginerelui lui Bercea Mondial VIDEO

A studiat sosetele, incercand, pesemne,  sa le gaseasca pe cele de calitate, din bumbac. S-a uitat si la dresuri, maieute si alte articole, toate parand sa-i atraga atentia Primei Doamne. S-a sfatuit chiar si cu SPP-ista, semn ca cele doua au si o relatie de prietenie.