Maria Băsescu, surprinsă singură la cumpărături VIDEO

Fosta prima doamnă, Maria Băsescu, a fost suprinsă singură la cumpărături.

11 nov. 2016, 06:42
Maria Băsescu, surprinsă singură la cumpărături VIDEO

Maria Băsescu, soţia fostului preşedinte Traian Băsescu, nu are nevoie de gardă de corp atunci când işi face cumpărăturile, pentru că agentul SPP la care are dreptul în calitate de soţie a unui fost şef de stat o aşteaptă la maşină.

Maria Băsescu a acţionat întocmai ca un român obişnuit care cumpără din supermarket doar ce are nevoie, după o listă, fie ea şi mentală. Maria Băsescu nu a uitat nici un membru al familiei, deşi coşul de cumpărături era departe de a fi plin. Pentru Traian Băsescu şi restul familiei a luat carne de pui, dar nu înainte de a studia cu atenţie termenul de valabilitate de pe etichetă, s-a uitat la ofertele produselor de curăţenie şi hârtia igienică şi a acordat o atenţie sporită raionului cu legume, unde nu a uitat să pună într-o punguţă câţiva ardei iuţi, plăcerea fostului şef de stat, scrie cancan.ro.

Din coşul primei doamne nu a lipsit şi mâncarea pentru animale, iar pentru copiii familiei a făcut o vizită şi pe la raionul de jucării, dar nu a uitat şi partea educativă, întrucât a cumpărat o cărticică pentru învăţarea literelor, din care a citit, absorbită, şi uşor îngândurată la casa de marcat, aşteptând să-i vină rândul. A ajuns apoi în parcare, cu căruciorul de cumpărături, unde SPP-istul a ajutat-o doar cu aşezarea cumpărăturilor în portbagaj.