Maria Cârneci, intervenţie estetică după moartea soţului. Cum arată artista

Maria Cârneci şi-a făcut o intervenţie estetică după moartea soţului. Deşi declara că îi este frică de ace, artista vrea să apară impecabilă în faţa publicului, iar cea care a ajutat-o să învingă această teamă este Irina Loghin.

18 ian. 2021, 09:40
Maria Cârneci, intervenţie estetică după moartea soţului. Cum arată artista

Maria Cârneci, intervenţie estetică după moartea soţului. Recent, a postat o imagine pe reţelele de socializare, unde apare alături de medicul care o ajută să fie în formă.

Prietenul meu, medicul, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public„, a scris artista pe rețelele de socializare.

Maria Cârneci a apelat la medicul estetician

Maria Cârneci, intervenţie estetică după moartea soţului

În urmă cu mai bine de un an nici nu voia să audă de operaţiile estetice, de teamă, însă, acum se declară extrem de mulţumită de ajustările făcute.

Citeşte şi: Maria Cârneci, în lacrimi la TV. Care a fost ultima dorinţă a soţului înainte de moarte

Nu am nimic cu operațiile estetice, trăim în niște timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea și-a făcut contur la buze. Am întrebat cum se realizează și când am văzut că sunt niște ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă.

Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență, nu așa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet și nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o șterg”, spunea celebra solistă de muzică populară.

Care a fost ultima dorinţă a lui Giani, soţul ei

Maria Cârneci a povestit că și acum așteaptă ca regretatul ei soț să se întoarcă acasă. Artista nu poate uita toate amintirile trăite împreună în cei aproape 40 de ani de căsnicie, partenerul ei fiindu-i alături peste tot, la fiecare spectacol.

Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aștept să intre pe poartă, pentru că atâția ani petrecuți împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată și nu-l mai văd. O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viața mea nu va fi niciodată ca înainte. I-am făcut parastatul de un an”, a spus artista.

În continuare, marea artistă a declarat că ea și soțul ei s-au cunoscut în timp ce ea se cazase la un hotel. Terminând ASE-ul, Giani a fost toată viața director hotelier.

El toată viața a fost director de hotel. Așa ne-am cunoscut, când eram cazată la hotel. Am avut niște socri foarte educați. Ne mai râcâiam, dar din lucruri mărunte, nu consistente și nu privitoare la viețile noastre”, a adăugat Maria Cârneci.


loading...