Maria Ciobanu, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai mare tragedie din viaţa ei. „Nu a apucat să mă asculte la radio”

Maria Ciobanu, în vârstă de 85 de ani, este una dintre cele mai amri artiste ale României. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că a avut o copilărie marcată de necazuri, începând cu moartea fratelui ei geamăn și, apoi, cu cea a tatălui.

09 aug. 2023, 09:59
Maria Ciobanu, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai mare tragedie din viaţa ei. „Nu a apucat să mă asculte la radio”
Maria Ciobanu, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai mare tragedie din viaţa ei. "Nu a apucat să mă asculte la radio"

Maria Ciobanu, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai mare tragedie din viaţa ei. Artista a dezvăluit că a trăit momente grele în copilărie, pe fondul sărăciei cu care s-a luptat familia ei.

„Am fost șapte frați, eu eram cea mai mică. Fratele meu geamăn, Gheorghe, a decedat la cinci ani, pentru ca a venit un microb de dizenterie, pe vremea aceea nu erau antibiotice. Ne-a tratat cum se trata pe vremea aia cu ceaiuri, leacuri băbești. Fratele meu nu a vrut să pună gura pe niciun fel de ceai. S-a internat cu el în spital și, degeaba, a murit”, a declarat Maria Ciobanu, potrivit Star Popular.

Citeşte şi: Andra şi Cătălin Măruţă, vacanţă de vis alături de cei doi copii. Cât au plătit pentru o croazieră de şapte zile prin Europa FOTO

O altă tragedie prin care a trecut Maria Ciobanu a fost cea legată de moartea tatălui ei, care s-a stins din viață pe când ea avea doar 15 ani: „Tatăl meu nu a apucat să mă asculte la radio. Eu am rămas fară tata la 15 ani, a murit de tânăr. La a doua stabilizare a făcut o pareză și în două luni s-a dus. Cred că el tot timpul m-a vegheat pentru că m-a iubit”.

Citeşte şi: Ce face Viviana Sposub după despărţirea de George Burcea. Ce face acum pentru bani, după ce nu şi-a mai găsit loc la TV

Maria Ciobanu a vorbit și despre neajunsurile prin care ea și familia sa au fost nevoiți să treacă atunci când nu aveau ce să pună pe masă. „Au fost și lipsuri când a fost seceta și nu se făcea grâul, porumbul. Aveam vreo șase ani, mama și tata plecau la Bistreț, în Dolj, că să aducă de mâncare. A fost un an foarte secetos”, a mai dezvăluit Maria Ciobanu.