Maria Constantin a dat vestea. Îl va face din nou tată pe Marcel Toader

De când s-au cunoscut, cei doi soți au parte de o căsnicie fără certuri, așa cum ambii și-au dorit. Le lipsește însă un copil, chiar dacă ambii mai au din relațiile anterioare. Maria Constantin a dat vestea: la anul se gândește să-l facă din nou tată pe soțul său.

14 dec. 2016, 14:19
Maria Constantin a dat vestea. Îl va face din nou tată pe Marcel Toader

Maria Constantin și soțul său, Marcel Toader, sunt împreună de mai bine de trei ani, iar anul trecut și-au oficializat și relația. Cei doi se înțeleg de minune, asta și pentru că artista este genul de persoană căreia nu-i plac certurile, pe care le evită dându-i dreptate partenerului, într-o primă fază.

Citeşte şi Maria Constantin l-a înlocuit pe Marcel Toader. Cine este noul ei partener FOTO

„Noi rezolvăm totul prin comunicare. Nu trebuie să ajungem la discuțții conflictuale. Nu se poate certa cineva cu mine. Nu mi place și nu știu să mă cert. Prima reacție e să plâng, de aceea evit. Las de la mine, iar a doua zi îl iau prin învăluire”, spunea Maria Constantin pentru Libertatea.

Celor doi soți le lipsește însă ceva foarte important. Un copil! Și-au dorit de ceva timp, dar nu a fost să fie. Acum, ei sunt mai deciși ca oricând să-și împlinească visul. Maria Constantin a dat vestea: ea și Marcel se gândesc să devină părinți, la anul.

„Daca dă bunul Dumnezeu, poate de la anul vor veni și veștile. Ne gândim să facem un copil. Anul ăsta nu a fost să fie”, a declarat Maria. 

Citeşte şi Maria Constantin, explicaţie de necrezut despre copilul ei cu Marcel Toader. „Nu e suficient să ne dorim…”

Maria Constantin a dat vestea. Căsnicia i-a ajutat să se cunoască mai bine

Aceasta a mai spus că de când s-a căsătorit cu Marcel, lucrurile au evoluat în bine:

„Timpul petrecut împreună e foarte important, te ajută să te cunoști mai bine. Lucrurile s-au schimbat în bine de când ne-am căsătorit. Știm ce-și dorește fiecare de la viață. Mă bucur că de cele mai multe ori nu avem opinii diferite și ne înțelegem”.