Maria Constantin a mărturisit adevăratul motiv al divorţului. „Fostul meu soţ m-a bătut…”

Maria Constantin s-a despartit de Marcel Toader, dupa doar doi ani de la casatorie, cantareata de muzica populara aflandu-se la al doilea mariaj esuat, dupa cel cu Ciprian Tapota Lataretu, si el un artist cunoscut, mai ales in zona Olteniei. Cei doi s-au despartit cu scandal dupa ce Maria a dezvaluit ca Tapota ar fi batut-o.

11 oct. 2017, 08:28

„Fostul meu sot m-a batut. S-a intamplat de doua ori. Aceste lucruri sunt putine pe langa cele care s-au intamplat in timpul casniciei si dupa casnicia noastra”, a spus Maria la o emisiune tv, scrie bzc.ro. Tapota i-a dat replica într-o emisiune TV, unde a venit insotit de parintii sai.

Citeşte şi Mama Mariei Constantin rupe tăcerea. Cine a făcut-o celebră pe cântăreaţă. „Maria a făcut flaut de mică…”

„Minte la fel de usor cum respira. Nu am surprize. Nu ma impresioneaza ce spune. Pot sa jur si in biserica. Nu am lovit-o niciodata. Cu cateva zile inainte sa plece, am surprins-o vorbind la telefon, intr-o camera, pe intuneric. Isi pregatea separarea, vorbea cu avocata”, a spus Tapota.

 

Se pare ca Maria Constantin nu ar fi fost nici pe placul socrilor ei, care au banuit-o ca s-a maritat cu fiul lor din interes, pentru a se face cunoscuta in lumea muzicii populare cu ajutorul unui nume cu rezonanta.

Citeşte şi Ce nu ar mai face Maria Constantin într-o relaţie. „Nu aş mai înşela…”

„S-au lansat numeroase speculaţii cum că de vină pentru destrămarea cuplului ar fi chiar socrii artistei, care ar acuza-o pe aceasta că şi-a făcut loc în lumea muzicii, datorită numelui „Tapotă”, a dezvaluit presa gorjeana.